Revolusjon

Revolusjonen er utsatt til neste år IGJEN.

Som dere vet utmerker vår tidsalder, borgerskapets tidsalder, seg ved at den har forenklet klassemotsetningene. Samfunnet er delt i to store fiendtlige leirer, to klasser som står direkte mot hverandre: borgerskap og proletariat. Produksjonsmidlene er i hendene på en liten gruppe individer som utnytter arbeidskraften til flertallet, noe som fører til en stor forskjell i levestandard. De fleste av oss blir rett og slett lurt trill rundt.

På et globalt plan har denne skjevheten – at noen få, rike nasjoner står fritt til å utbytte de andre – over tid ført til så store forskjeller i levestandard at mange mennesker blir syke og dør, enten av sult eller tørst, eller fordi de ikke får de medisinene de trenger, eller som ofrer for brutale kriger om knappe ressurser. Ganske ubehagelig å tenke på, ikke sant?

Dette systemet kalles kapitalismen, og det er vi noen stykker som har sett oss grundig lei på. Vi ønsker ærlig talt å få en slutt på uvesenet raskest mulig. Det vi ser for oss er en rask omveltning til et annet sosialøkonomisk system hvor produksjonsmidlene (fabrikker, finansielle institusjoner, infrastrukturer og så videre) er underlagt demokratisk kontroll og kommer hele det internasjonale samfunnets medlemmer til gode. Dette nye, mer rettferdige systemet har vi foreløpig valgt å kalle sosialismen. Høres ikke det ganske kult ut?

Revolusjonen, som er tittelen på evenementet, er ganske vanskelig å få til, og det må nok skje på dugnad. Det er her du kommer inn. Vi håper du vil stille opp og hjelpe oss med en del ting som vi mangler. Det vi trenger er:

Først og fremst våpen. Mye våpen. Det ville være fint om du kunne ta med ditt eget håndvåpen og ammunisjon til minst tre dager. Eksplosiver er også fint. Husk å ta med klær som passer til været!

Ellers trenger vi kjøretøy av alle typer, også fly og båter. Dette trengs til å bevege seg rundt i terrenget hurtigst mulig og spre de gode nyhetene. Vi kommer i tilleg til å trenge kommunikasjonsutstyr, materiale til barrikader, verktøy, brennstoff, rødt stoff til faner osv., lommelykter, piggtråd, landminer, hjelmer, gassmasker, førstehjelpssett, god musikk – ta gjerne med gitaren – mat og drikke, amfetamin, rep, presenninger, undulater, brevduer, gafferteip, binders, kondomer, sigaretter, sjokolade osv.

Hvis du har medisinsk kunnskap ville det være fint om du kunne hjelpe litt til med å stelle de som eventuelt kommer til skade underveis. Hvis du har medieerfaring, politiske ambisjoner, eller går med en liten folketaler i magen, kan du allerede nå begynne å forberede pressemeldinger, propagandafilmer osv. Hvis du er i reklamebransjen ville det være fint om du bare tok livet av deg akkurat nå, på stedet. Takk. De som har militær ledererfaring, helst innenfor gerilja, bør møte opp ett par uker i forveien. Vi har mye å planlegge.

Det vi ser for oss er at dere, folket, spontant reiser dere opp mot deres undertrykkere, samtidig, over hele verden. Det ville være fint om dere kunne storme politihus, militærforlegninger, flåtebaser og militære flyplasser i nærområdene deres. Allerhelst ser vi at dere overtaler militære enheter, politikorps osv. til å slutte seg til dere, men der dette ikke er mulig må dere bare stå fast på deres.

I denne fasen gjelder det samtidig å ta kontroll over kommunikasjonssentre, tv-stasjoner, radiosendere og større infrastrukturelle installasjoner som demninger, kraftverk osv. Vi kommer helt sikkert til å trenge kommandostasjoner, forsyningspunkter, sanitetsområder, feltsykehus, interneringsleirer osv., så rekvirer gjerne store offentlige bygninger som passer til disse formål.

Dernest gjelder det å ta kontroll over politiske forsamlinger, bystyre, fylkesting, storting osv. Vi ser for oss at sikkerhetsforanstaltninger rundt kongefamilien nok vil utgjøre en større hindring, men dette må vi bare handskes med etter hvert som problemene oppstår. Vi kan kanskje lure dem ut med et glass Champagne og litt pinnemat.

På dette tidspunktet regner vi med at det verste er overstått, og vi kan deretter gå i gang med å bygge et sosialistisk samfunn. Her kommer vi også til å trenge din hjelp.

Vi må nok forberede oss på at en del mennesker blir ganske skuffet over å bli fratatt privilegiene sine, og at disse vil søke å motarbeide oss lenge etter revolusjonen har funnet sted. Dette kan vi dessverre ikke tolerere. Her er det viktig at dere med pedagogisk utdanning og/eller undervisningserfaring trår til med kursing og omskolering.

Vi har satt en foreløpig dato for dette evenementet til 2. mai 2012 kl. 12:30, men det er mulig prosjektet må fremskyndes ørlittegranne p.g.a. de katastrofale følgene kapitalismen har for verdenssituasjonen og havnivået og sånn.

Hvis det ellers er noen spørsmål eller ideer kan de rettes til komiteen.

Håper vi ses!

Legg til ekstern kalender…