Slippfest for høstens heteste debutant

Ellisiv Lindkvist, Finn Iunker, Torgeir Rebolledo Pedersen, Vigdis Hjorth

DJ Nonfigurativ, DJ movidar

«Høstens heteste debutant!» uttalte Oslo-TV om Ellisiv Lindkvist.
5. september slipper hun debutboka «Alt jeg skriver er sant», og inviterer i den anledning til fest. Ellisiv gir oss smakebiter fra den nye boka. Med seg har hun også forfatterne Finn Iunker, Torgeir Rebolledo Pedersen og Vigdis Hjorth, som leser egne tekster. Musikk ved DJ Nonfigurativ og DJ movidar.

Ellisiv Lindkvist – aktiv blogger, skribent, dramatiker og kulturredaktør i Fett – har et feministisk prosjekt på gang i det meste hun foretar seg i offentligheten. Nå viderefører hun dette prosjektet i bokform.

Boka tar oss blant flere steder med på dans i fortellerens hjembygd – og lar oss dele fortellerens opplevelser som leilighetsprostituert. Hele tiden hviler et spørsmål over tekstene: Hva kan en jente av i dag skrive om? «Alt jeg skriver er sant» er ærlig, personlig og utleverende. Tekstene er sterkt inspirert av blogging og beveger seg stadig mot og over grensen til det private. Gjennomgangstema er kvinnerollen, seksualitet og skam. Hva kan man tillate seg som kvinne i dag? Forventninger utenfra konfronteres med ønsket om å utforske egen seksualitet. Den dårlige samvittigheten og tabuene danner en rød tråd gjennom flere av tekstene. Hvilke opplevelser og erfaringer – gjennom barndom, oppvekst og ungt voksenliv – er med på å forme en kvinne og hennes identitet?

Legg til ekstern kalender…