MODULERT GRAND PRIX VOL # 3

Det kan høres simpelt ut, men virkeligheten er uhyre komplisert.

Lørdag den 24.Mai har vi invitert kru de la krem innen folk som kan vri, vrenge, skru, knotte, modulere og mixe for å gi deg en Melodi Grand Prix opplevelse helt utenom det vanlige.

I år som i fjor, og i forfjor , er det duket for flaborgante liveopplevelser og unike one off versjoner av forglemmelige Grand Prix Låter servert av landets beste lydkunstnere.

[Bilde]

LINE UP: (i tilfeldig rekkefølge)

  • THE SCONES
  • EMIL NIKOLAYSEN
  • ALEXANDER RISHAUG
  • ALEXANDER REFSUM JENSENIUS
  • TUT&BRAKSTEIN
  • PILEMIL
  • SKAGEN/MONICA WINTHER
  • DROOLIAN
  • SLOTH (UK)
  • NORSK FORENING MOT NORSK FORENING MOT STØY (N)
  • ERIK HEDIN (S)
  • ARS DADA

KONSEPTET :

Melodi Grand prix finalen vises direkte på storskjerm og/eller tver.
Vi gir 12 lydkunstnere med forskjellig bakgrunn og referanser lyden fra grand prix i en jack.
De behandler lyden og sender den tilbake til oss på direkten.

Sendingen i mellom låtene lager vi sjæl.

Hver artist/kunster får, etter loddtrekning en time før showet starter, utdelt 2 låter som så skal “mikses” live and directly, igjennom valgfritt medbrakt utstyr.

For å si det med andre toner: Makedonske ballader, Greske zorbas, Porugisisk pop, og Litausk Eurotrash, Irsk Nyfolk mm, transformeres ved hjelp av gamle analoge dimser, sprengte forsterkere, elektronisk databehandlings utstyr, levende instrumenter, kreativ stemmebruk, bildesterk miming etc osv ol. til stor lydkunst, jovialt ræl, artige remixer, sjuke mashups, absurde tolkninger, spontane oversettelser, grasiøs støy, lunefulle klanger, syrete dub eller noe helt annet.
Her kan alt skje og det gjør det.

PUBLIKUM ER MED

Men ikke nok med det.
Du, som deltaker av vårt vakre publikum skal selvfølgelig også delta.

Hver enkelt gjest får utdelt hvert deres u/kompliserte stemmeseddelssystem som voterer frem aftenens beste artist. Sedlene behandles av vårt svært diskrete og upartiske tellecrew, HEMBLA , trygt forvart i Spasibars innerste akse.

THE WINNER TAKES IT ALL

Litt over midnatt har vi talt opp alle stemmene, og funnet en verdig vinner som kan trone seg med den gromjeve og ekstravagante ære, av å kunne strekke sine lange modulerende hender i værs og heve den ytterst flaburgante gule vandrepokalen som bevis på eksepsjonell overlegenhet og deilig, ny-futuristisk styrke.

Vandrepokalen er modellert av den annerkjente plastelina-kunstneren Jono El Grande og er et symbol på virilitet og god kotyme i arbeidslivet og livet generelt.

[Bilde]

Utover dette vinner man muligheten til å holde en eksklusiv konsert/djsett på tampen.
Her ser vi fjorårets vinnere, og tittelforsvarere Tut&Knore, med den nyfuturistiske pokalen i hendene rett etter de har avsluttet med sin versjon av vinnerlåta og holdt et intensivt
og svett siste sett

Gjør deg klar for ekstra ekstravagante kjoler, flibbede flaborgante dresser, sweet skitspikka kitch, og riv ruskende reinspikka GP morro fra den nye skolen.

Og du. Husk Finstasen, glitter, og dina gyldna skor.

KONFRANSIER:

TOASTMASTER TILT

DJ

BEINHARD (++?)

ARRANGØRER:

Einar, Ole Martin, Kjetil, Henken, Pete og Spasibar

OBS-OBS-OBS-NB-NB-NB-NB !

KOM TIDLIG !

Vi starter når Nrk sine sendinger starter. Vær på Spasi senest Kl 2000

(Da får du også de beste bordplassene)

OBS – OBS – NB – NB!

Legg til ekstern kalender…