La Bibliothèque Musicale - #5: La Topographie

“— An audio-visual flight through some of the greatest

unseen and unheard retro-futuristic music ever made…"

Da er det igjen duket for La Bibliothèque Musicale, etter en travel mai måned for både studenter og festivalgjengere. Hva er vel da bedre enn å sette av fredagskvelden til en retro-futuristisk hyggestund i behagelige omgivelser akkompagnert av besnærende toner fra DJs Alexander von Mehren og Audinho da Vitrola?

Kvelden byr som vanlig på plater av hovedsakelig organisk art, med hovedtyngden innen to genrer: filmmusikk fra 60- og 70-tallet og Library Music, musikk laget spesielt for film og tv-produksjon fra den samme perioden – samt musikk som inspirerte og er blitt inspirert av disse genrene. Dette krydrer vi med exotica, space age pop, big band crooners, bossa nova, post-rock, kammerpop, easy listening og ymse annet. Liflig, melodiøs musikk, mye av den obskure sorten, men alt plagsomt fengende, inspirerende og begeistrende. Formgivere for kvelden er som vanlig Eirik Hitland Johannessen (Higren) og Gaute Aase.

Vi har også med oss flere timer med nyanskaffet musikk – alt fra fransk barokk-pop anno 1970 til vest-tysk krim-jazz – og kan også by på et par verdenspremierer!

Vel møtt til Landmark på fredag!

Legg til ekstern kalender…