Flaggfabrikken presenterer Copenhagen Do It Yourself

Gadegalleriet.dk og Telefon Til Chefen lar street art og DIY-strategier fra den danske kunstscenen prege Landmark førstkommende torsdag.


Gadegalleriet.dk vil denne uken infiltrere bybildet i Bergen med 100% trash art. Deres fremgangsmåte er å hente inn skrap de finner på gaten og gi det en omgang med tusj, spray, lim m.m. og slik omvandle det til kunst. Kunsten blir så lagt tilbake hvor de fant skrapet. Deres kreative gjenvinning vil presenteres på Landmark sammen med et kart over verkenes plassering. Etter at kunsten er lagt ut på gaten er den overlatt til seg selv igjen og det er opp til publikum å avgjøre hva som skjer med den.


Telefon Til Chefen er et kunstnerkollektiv, galleri og fanzineshop som fremmer DIY kulturen ved å distribuere fanziner, produsere utstillinger og arrangere filmvisninger. På Landmark stiller de med en stand bestående av et utvalg fanziner og presentasjoner av egenproduserte utstillinger. I København er Telefon Til Chefen også kjent for å arrangere en vel besøkt videoaften hvor de viser ung videokunst med fri innsending under navnet Fredagsbio .

Det hele vil utspille seg til tonene av vår nye yndlingsdj Cyber Puppy 007.

Gadegalleriet.dk og Telefon Til Chefen kommer til å ha en åpen selvpresentasjon på Kunsthøgskolen i Bergen, onsdag 01. oktober kl 13.00 i røda rummet, Marken 37.

Flaggfabrikken Presenterer er en arena for visning av samtidskunst drevet
av kunstnerkollektivet Flaggfabrikken. Høsten 08 inntar vi på nytt
Landmark med programmet Fatal Nordic Attractions der vi viser et bredt
spekter av kunstneriske strategier i våre nordiske naboland. Programmet er
kuratert av Maya Økland og Hilde Jørgensen.

Legg til ekstern kalender…