SUNKISSED : JOHNNY D [Oslo Records] + GERARDO NIVA [Mondo] +++

Sunkissed veiver i gang storfest nummer to på Gul, Grønn & Blå. Denne gangen kommer Johnny D, mannen som nœrmest ble synonym med sommerens house revival og Gerardo Niva, mannen bak Mondo, Madrids beste klubb.


SUNKISSED : LØRDAG 15 NOVEMBER

På Gul, Grønn & Blå

Brenneriveien 9c / 22:00 – 03:30 / 120 nok
Vernissasje fra 21:00 / gratis



JOHNNY D – live [Oslo Records / Berlin]
GERARDO NIVA [Mondo / Madrid]
g-HA & Olanskii
DiskJokke & Vinny Villbass
[+ visuelt] KyrreLys & Olanskii
[+ solkunst] Mike Magler : Bilder fra Sunkissed




Sommeren 2008 kom housen tilbake for fullt. Timmy Regisford, Kerri Chandler, Dennis Ferrer og andre amerikanere dukket plutselig opp igjen på trendy europeiske spille lister. Men i spissen står selvsagt et knippe fremadstormende Europeiske produsenter. En gjeng som har kjørt house musikken gjennom det tyske prismet og oppdatert sjangeren til 2008. Artister som Sascha Dive, SIS, Nekes, Federico Molinari, Guillaume & The Coutu Dumonts og selvsagt Johnny D er den nye vinen, og for en årgang det har blitt.



Johnny D brøt for alvor igjennom med ‘Orbital Life’ på Oslo Records. Låta har satt dansegulv i kok verden over og er en av årets største klubb hits. Rett etter fulgte han opp med den Nina Simone samplende ‘Soleil’, og samen med en rekke knallsterke remikser leverer han ikke bare et knippe hits, men et komplett lydbilde som har dominert kvalitetsbevisste dansegulv verden over. Når ordet på druevinen i tillegg har det til at han regjerte Ibiza da han spilte der i sommer, gjør vi som Dj Coltsfoot, og pusser danseskoa.



Sunkissed har gjestet en rekke store klubber rundt om i Europa, som Fabric i London, Panorama Bar i Berlin og Robert Johnson i Frankfurt. Men det som ligger Sunkissed selv nœrmest er Mondo i Madrid. Klubben, som holder til på Stella Rooms i den Spanske hovedstaden, er bygd opp av Gerardo Niva og Kojak med et stramt fokus på kvalitet og originalitet i absolutt alle ledd. Opprinnelig var klubben ukentlig på torsdager, men ble til slutt så populœrt at de nå gjør både torsdager og lørdager hver uke. Gerardo Niva er også en av Spanias mest habile dj’s (litt som var egen g-HA) og i tillegg til Mondo er han også resident og involvert i søndagsklubben til Goa (Madrid’s største klubb). Gerardo har gjestet Sunkissed to ganger tidligere og allerede rukket å få mange fans blant våre faste danseløver.



Før Gerardo Niva inne på Gul blir det også et kjœrlig gjensyn med dj duoen DiskJokke og Vinny Villbass. Selv om DiskJokke har reist verden rundt med live sett det siste året, har vi ikke glemt at det er her det begynte. Dette tohodede gla’paret er i verdensklasse når det skal diskes opp med kosmisk house og disco som får det til å gå varmt i fotsålene og kile i ryggmargen. DiskJokke er også klar med flere nye låter jeg regner med vi får høre i løpet av kvelden.



Før Johnny D tar til spakene på Blå tar g-HA & Olanskii et fast grep om oppvarmingen. Sunkissed faste radarpar er som vanlig i knallform og og helt frampå i svingene. Og er det noe gutta kan er det å få Sunkissed i godformen.


Denne kvelden sparker vi også i gang første utgave av Solkunst. Først ut er fotograf Mike Magler, som gjennom de siste 5 årene har dokumentert Sunkissed. Mike’s bilder spenner fra vidvinkla stemnings rapporter, med lang eksponerings tid, til nœre portretter av Sunkissed artister og publikum. Bildene vil bli vist både som en del av Sunkissed faste visuelle instalasjon, og i trykt format ute i teltet. Det blir Vernissasje og gløgg fra klokka 21:00.


Vœr Sunkissed : www.sunkissed.no

*Neste Sunkissed : lørdag 13 Desember *
g-HA & Olanskii – Sunkissed all night long!
[+ visuelt] KyrreLys & Olanskii

Legg til ekstern kalender…