Spoon Train Audios Torsdagsklubb #1 Live: Kråkesølv + Norma Sass

Nå er ikke vi spesielt gamle, snarere tvert i mot, men vi husker tilbake på tiden da vi pleide å gå ut på torsdager. På torsdager møtte vi alltid kjentfolk, det var alltid god stemning, og alle syntes å dele en oppfatning av at å gå på byen i helga var noe andre folk drev med. Torsdag! Det var dagen sin.
Det siste året har det ikke vært noe samlingspunkt på torsdager lenger, annet enn at vi har registrert at folk har begynt å vanke på plasser med 17-åringer som spiller bloghouse og folk med støgg sveis som som spiller støgg pønk, ikke at det er noe gæærnt med verken bloghouse, pønk, 17-åringer eller støgge sveiser, altså.

Om du er som oss, altså en person som liker å hygge deg til god musikk, godt drikke og fyr på peisen, anbefaler vi at du tar turen på Revolver på vår nye månedtlige klubb! Fra og med torsdag 15. januar vil Spoon Train Audio med venner og venners venner presentere band vi liker, spille den gode musikken og henge ut en gang i måneden. Kanskje blir det til og med litt dansing?

Disse kveldene skal i all hovedsak ha gratis inngang, men siden vi nylig ble utsatt for en konsert noe som må være Norges desidert mest spennende band akkurat nå, bare måtte vi invitere dem tilbake til Oslo. De fantastiske Bodøgutta i Kråkesølv kommer og spiller! Derfor må vi ta 50 kroner i inngangspenger, sånn for å betale flybillettene. Kråkesølv slapp akkurat en fin-fin EP på How is Annie Records, den kan lastes ned her
Og i tillegg har vi fått med jentene i Norma Sass , de ble jaggu meg booka til Øya like før jul! Vi e som Halfdan, imponet, og kan ikke gjøre annet enn å etterkomme Kråkesølvs ønske om å ha dem med.

Håper vi sees!
Du kan lese litt om banda våre og det vi driver med på hjemmesidene våre.


[Bilde]

Legg til ekstern kalender…