Musikk- og magasin markedsdag

Et marked helt fritt for gjøglete ting du ikke trenger. Musikk på trappa, nydelige hjemmelagde pølser rett fra grillen og fabelaktig mikrobrygg i baren!

DISSE FANTASTISKE FOLKA KOMMER:


BIG DIPPER:

Platebutikken Big Dipper holder til i samme bygg som Rockefeller og fører et stort utvalg av Vinyl innen sjangrene Pop/Rock, Indie, Soul, Metal/Hardrock, Jazz, Punk, Garagerock, Hip-hop, Blues, Country, Electronica og Reggae. Vi har også et nøye selektert cd-utvalg med god musikk i de fleste sjangre.


ØYSTEIN RUNDE:

Den prisbelønte og produktive serietegnerens mest kjente verk er kanskje Spirit -serien Rundetid, men han står også bak seriene Margarin, Bjartmann, Futen og “De fire store”.


FEIL FORLAG:

Feil Forlag publiserer prosjekter i brytningen mellom kunst og litteratur, som utfordrer konvensjoner med hensyn til uttrykk og sjanger, og som tør og får lov til å være, selvstendige prosjekter. Slik vil Feil forlag senke terskelen for å se og oppleve kunst, litteratur, og alt som er imellom.

[Bilde]


MILKANDMONEY:

Milkandmoney er en fanzine/magasin dedikert til det oppriktige engasjement og talent.Vi ønsker å være med på å stimulere til økt kreativitet og kompetanse, gjennom engasjement for gode initiativer og ideer. Milkandmoney lages av en liten redaksjon uten store finansielle muskler, men med stort hjerte og skarp hjerne.

[Bilde]


HOT ROD:

“I received recently here at the studio the new issue of HOTROD. What
a great surprise. I have been spoiled rotten by my publisher Steidl, who
does a super job in reproducing my work. But I have to confess being
blown away by the printing quality and paper choice of Hotrod- my
chin dropped as I opened your magazine. Not to mention the great
group of artists you selected. Terrific! Thank you for the gorgeous
exposure of my work in your magazine. You made us all here at the
studio very proud of it. Best wishes, Mona Kuhn, photographer, USA”

“The most international and beautiful magazine from Scandinavia.”
Jan Gradvall, writer, Dagens Industri, Sweden


BETWEEN MAGAZINE:

“Äntligen har Norge fått en seriös och bra graffititidning. 84 sidor fyllda med framförallt norsk graffiti men det smyger in en hel del annat också. Två norrmän är intervjuade i detta nummer, Kera (IBM, GLB, DTH) och Code-Rock (känd för sina avancerade characters). Materialet i tidningen är en bra blandning av bombing, burners, tåg och väggar – högkvalité rakt igenom.”

“Ein cooles Mag aus Norwegen, mit Bildern aus dem gesamten skandinavischen Raum, Walls und Trains aus allen Ecken Europas und von Übersee. Deutschland fehlt dabei natürlich nicht. 84 Seiten extrem hohe Qualität, von ruffen Streetstyles über alles was auf Zügen möglich ist, bishin zu Mörderwalls… alles drin! Selten ein so gutes Magazin gesehen.”
-highlights.nu og Farbsucht.de om Between Magazine issue01

I tillegg til Between Magazine vil vi selge blader som Xplicit Graphics, Innercity, Underground Productions, Garage m.m


MATIAS FALDBAKKEN aka ABO RASUL:

Siden 1998 har mistantropi – menneskets hat mot mennesket – vært et hovedtema i Matias Faldbakkens kunst. Gjennom sin praksis som billedkunster og forfatter kombinerer han ideer og retorikk fra underholdningsindustrien med impulser fra den historiske avantgarden og forskjellige anarkistiske og negativistiske posisjoner. Med svart humor undersøker Faldbakken kjeden av ubevisste, kreative handlinger som kan oppstå i kjølvannet av vandalisme, og gjennom det også grensene for hva kunsten kan tillate seg.


UNiK:

UNiK er en bydelsbevegelse som har tatt på seg utfordringen med å samle det uavhengige næringslivet og kulturlivet her på Grünerløkka. Eksplosjonen av kjedebutikker, eiendomsmeglere og storkiosker fører til en forflatning av bybildet.

Vi oppfordrer alle beboere og besøkende til å ta vare på Grünerløkka. Det kan gjøres ved å være bevisst på hvor man handler, ved å støtte uavhengige foretak, og ved å vise hensyn til byen og menneskene rundt deg.

Vi vil ta vare på denne mangfoldige bydelen, som vi mener er et av Oslos viktigste og hyggeligste sosiale rom. Rett og slett fordi vi elsker Grünerløkka.

Snakk med oss på Parkteatrets bokmarked! Se www.unikoslo.no <http://www.unikoslo.no/>




OG IKKE MINST; FIN-FIN ETTERFEST PÅ INTERNASJONALEN;

Legg til ekstern kalender…