Kjærlighet i fornedringens tid - interaktivt drama (Laivfabrikken)

Oppdatering: Arrangementet går av stabelen kl 17 lørdag 12 september på sagane lunsjbar, maridalsveien 153

Annonsering

“Kjærligheten i fornedringens tid” er et interaktivt rollespill der der deltagerne (inntil 20 stk) spiller par som hver for seg møtes. Det handler om de konfrontasjonene man må ta i parforhold når man ser at det ikke fungerer, og når man etterhvert innser at det går mot slutten – den man elsket, kan man ikke lenger være med. Hvordan oppleves kjærligheten i en tid der det kan virke som at det ikke nytter?

Formen på spillet er laivrollespill, det vil si at man kommer til å spille ut rollene både fysisk og verbalt.

Arrangørene vil spesielt anbefale spillere med ingen erfaring fra laivrollespill om å melde seg på. Grundig forklaring om hvordan man spiller, vil bli gitt før spill. Det varer i 5 timer, og inkluderer informasjon i og øvelser i forkant, og diskusjon i etterkant. De påmeldte vil få tilsendt en kort rolle i forkant. Arrangementet vil foregå på en kafe i Oslo. Mere informasjon vil komme til de påmeldte før spill.

Hovedarrangør er Erlend Eidsem Hansen, som for tiden jobber i NRK og nylig har hatt premiere med sin dokumentarfilm “EXIL”. I tillegg bidrar Geir Tore Brenne, som jobber med PhD i sosiologi.

For påmelding – [email protected]
For spørsmål – [email protected]

Arrangementet er arrangert av Laivfabrikken, og er en del av en kontinuerlig rekke med månedlige arrangement. Laivfabrikken har egen facebookgruppe og eget diskusjonsforum på laivforum.net

**Oppdatering: Det blir sannsynlighvis en oppsettning til i september. Vi anbefaler spesielt gutter/menn til å melde seg på.

Legg til ekstern kalender…