Klubb Kannibal med gjest DJ Sunshine

[Bilde]

Lørdag går turen tilbake til Youngstorget og inn på Oslos kanskje aller beste bar: Internasjonalen (2.etg, vel å merke). Vi får storfint besøk av dronninga DJ Sunshine som er kjent for alltid å levere sakene. Hun gjør et sjeldent kannibalistisk sett for oss, fritt for restriksjoner med fullt fokus på dansegulvet. Rytmisk utviklingshemmede bes holde seg unna med tanke på egen sikkerhet. Så er du advart!

DJ Sunshine er utvilsomt en av landets mest respekterte og besreiste DJs. Hun bor for øyeblikket i Nord-Norge og gjør en sjelden opptreden med oss i kveld, så gå for all del ikke glipp av sjansen til å se damen i fri dressur og i velkjent kannibalistisk stil.

Klubb Kannibal-gjengen er Bergens egne verdensmusikk-predikanter, som med sitt kannibal-prosjekt byr opp til gjennomførte helaftner med en blanding av livemusikk, jamming og dj-ing. Sjangermessig beveger de seg med stor letthet mellom det eklektiske og rytmiske, mellom disco, afrobeat og naturligvis Vestlandets egen West Coast-stil. Om vårt Bergensklima ikke alltid er like varmende for kropp og sjel, skaper i alle fall en hver Kannibal-kveld en tropisk opplevelse. Det er bare Kannibal som er i stand til å skape et slikt klima i byen – med eller uten veggtapet bestående av kokosnøtter, palmer og laguner. Glem derfor alt som heter globetrotting når Audinho, Svensson og Ketil setter i gang sitt tropiske maskineri.

http://childofklang.wordpress.com/

Myspace/DJ Sunshine

Legg til ekstern kalender…