IVAR MYKLAND - solo på scenen for første gang på ni år

Ivar Mykland har formidlet et særegent musikalsk landskap siden det industrielle kultbandet Munch var banebrytende på 80-tallet.

På 90-tallet fortsatte han med multimediaprosjektet Kristiansand Kunst Kommando som utforsket musikk, film, performance og teater.

I 2001 inntok han Mono med performanceteatermonologen, Retromancer.

Når det nå har blitt ett nytt tiår tar han universet videre musikalsk,denne gangen solo og nedstrippet. En musikalsk og tekstlig oppfølging av den intense monologen, med mindre vekt på performance, mer på låter.

Ivar sier:
Venner, kjente, freaks og avvikere inviteres til “beta-test” på ny konsert/forestilling/seanse; en (u)salig mix av rock, teater og urban shamanisme.
Tekstene er minst like fantasy som Retromancer; der fikk vi historien om en bitter førtiåring som forsøkte å forandre sin fortid (den sjølhøytidelige dusten presterte å lage en jævla loop, hehe)

Denne gangen får vi innblikk i konsekvensene av denne selvmedlidende manipuleringen; det oppstår en sprekk i virkeligheten, og relativt vrange demoner står like utenfor og gnir seg i hendene…
Det blir én frydefull sang fra hver av dem.

Og som i beta-tester flest, er det gratis.

Legg til ekstern kalender…