Ekstra FROKOSTBLANDING: Agnes Hvizdalek – stemme og müsli. i samarbeid med Dans for voksne

[Bilde]

Noen synes klokka ni er for seint. For andre er det for tidlig. Lett er det ikke med tida, men vi kan gjøre den lett for deg: Tre dager blir det ekstrakonsert klokka 11! De andre konsertene finner du her

Agnes Hvizdalek bruker stemme sånn du ikke har hørt det før. Hvis du ikke har hørt henne før. Hvis du ikke så det, ville du kanskje ikke tenkt det var stemme du hørte i det hele tatt? I hvert fall ikke hele tida.
Frokostblanding er en serie konserter hver morgen klokka ni i en hel måned og en dag, fra den 22. september til den 22. oktober. Du får en porsjon hjemmelaget frokostblanding etter konserten.
Hvizdalek bor i Oslo, men kommer fra Wiens improv-miljø, der hun bl.a. har en trio med Klaus Filip og Seijiro Murayama, og har studert hos størrelser som Franz Hautzinger. Etter flytting til Norge i 2008 har hun gjort seg bemerket i Oslos improv-scene, og spilt med Kristin Andersen, Guro S. Moe, Børre Mølstad, Mia Göran, Harald Fetveit m.fl. Hun har også gjort en stor innsats for det unge improvmiljøet i Norge ved å initiere internasjonale utvekslings- og samarbeidsprosjekter med improvisasjon i stort ensemble.

Legg til ekstern kalender…