Havresekken #20: Havresekkens julebukk

Fredag 14. desember flytter Havresekken inn på det tidligere postkontoret midt på Youngstorget! Her skal Trøbbelskyter få spennende ting til å skje fra mai 2013 og som en smakebit får du denne kvelden DEN SYNGENDE BASSEN, HJERTESTOPPROCK og SKANDINAVISK STORBANDSGALSKAP. Vær også forberedt på flere overraskelser i anledning jul, solsnu og vårt 20nde gangsjubileum!


ARTIST #67: DEN SYNGENDE BASS ( IST ) EN

Denne bassisten har tidligere besøkt oss med en joikende duo. I år kom soloplaten og det er slik vi får ham denne gangen: syngende alene med kontrabassen. Gjennom ti år som musiker kjenner nok flere ham fra band som Urban Connection, The Core og Trondheim jazzorkester – eller for samarbeid med artister som Chick Corea og Bobby McFerrin. Men det er mer enn jazz i denne karen. Her blir det referanser til både pop, rock, blues, folk og country. Stille i huset!

ARTIST #68: HJERTESTOPPROCK

Svevende støypop anno februar 2012! Det var nå i alle fall på det tidspunktet noen av folka fra Aristillus og Dråpe fant ut at de skulle slå hodene sammen i stedet for å se ned på skoene sine. Debut-EPen på knappe 18 minutter kom tidligere i høst og ble til with a little help from some friends i Serena Maneesh og Jaga Jazzist-produsent Marcus Forsgren. Debutplata er ventet i 2013. Gjør deg klar for shoegaze møter post-rock, svevende og drivende riff blandet med både støy og tyngre skyts. Gimme some love!

ARTIST #69: SKANDINAVISK STORBANDSGALSKAP

Fra de ytterste, mørke hjørnene av Skandinavia får vi besøk av et sjuhodet troll! Frontfiguren har blitt sammenlignet med både Tom Waits og Charlie Chaplin, og sammen med sine seks medmusikanter blir det en musikalsk bastard av folk, cabaret, blues og tango som har sugd til seg øst-europeisk inspirasjon som en svamp der den sjangler mellom balkanfest og deilig seig blues. Med seks nominasjoner til den danske grammyen, Danish Music Award, er dette bandet klare for å gi deg et liveshow uten like. Hep!


SERVERING: Vi stiller som vanlig med et over gjennomsnittet godt utvalg leskende godsaker, finfine havreskjorter og havresekker (les: bærenett).

YOUNGSTORGET 3 ligger midt på Youngstorget, hjertet av Oslo. Omtrent alle busser, trikker, t-baner og tog stopper bare et steinkast herfra. Vi skilter når du nærmer deg så det ikke skal være mulig å gå feil, men her er kart i tilfelle. Ellers hører og ser du oss nok når du nærmer deg.

Arrangementet er støttet av Norsk kulturråd, Oslo Kommune og Fond for utøvende kunstnere. Havresekken #20 arrangeres i samarbeid med Trøbbelskyter Prosjektbyrå.

Legg til ekstern kalender…