Valgdebatt om Kunst og Kunstnerpolitikk

Arrangeres av NBK, Norske Billedkunstnere. Norges nasjonale fagorganisasjon for kunstnere.

Ordstyrer: Haakon Flemmen, kulturredaktør i Klassekampen
Debatten streames live av Atelier Nord. Gå til ateliernord.no for å se debatten live!

Panelet består av representanter fra: Høyre, Arbeiderpartiet, Fremskrittspartiet, Rødt, Miljøpartiet De Grønne, Senterpartiet, Venstre og Sosialistisk Venstreparti.

På vegne av Norske Billedkunstneres medlemmer ønsker vi å vite mer om hva partiene mener om spørsmål knyttet til kunst- og kunstnerpolitikk og hvordan de skal oppnå sine mål. Valget 2013 har blitt kalt Kulturvalget og vist at kunst og kultur settes høyt på agendaen, men på hvilken måte? Vi vil høre mer om sakene som viser en tydelig ulikhet mellom de forskjellige partiene!

Spørsmål som stilles politikerne er sendt inn fra NBKs grunnorganisasjoner på nasjonal basis og distriktene representeres på lik linje som byene.Debatten legges opp slik at paneldeltagerene svarer på tre spørsmål de har fått tilsendt og forberedt seg til og etter det tar vi debatten og ser på ulike problemstillinger som er aktuelle for skapende kunstnere idag.

Publikum inviteres til å høre på og valgdebatten dekkes av ulike medier.Vi ser fram til en spennende og interessant debatt mellom politikerne og håper vi får konkretisert noen av tankene som ligger bak partiprogrammets formuleringer.

Åpent for alle.

Velkommen!

Legg til ekstern kalender…