MARTHE RAMM FORTUN + SUSANNA & JESSICA SLIGTER

14.00: Marthe Ramm Fortun
14.30: Susanna og Jessica Sligter

Marthe Ramm Fortun har skrevet syv tekster som publiseres på kunstnerens egen blogg. Publikum inviteres til å kommentere tekstene og føye til nye sitater eller nettlenker, slik at tekstene endrer form og innhold. Med utgangspunkt i publikumsdialogen fremfører Fortun tekstene annenhver søndag gjennom hele visningsperioden av Vi lever på en stjerne. Performancene gjennomføres på norsk. Utviklingen kan følges fortløpende på inthesameroom.wordpress.com.

Kl. 14.30 SUSANNA & JESSICA SLIGTER

Konserten 2. februar er satt sammen spesielt for utstilingen Vi lever på en stjerne. Dette er årets største samtidskunstutstilling på Henie Onstad Kunstsenter og presenterer flere nye verk laget med utgangspunkt i hendelsene 22. juli.

Susanna og Jessica Sligter vil presentere nyskrevet materiale basert på den svenske forfatteren Harry Martinsons sci-fi epos Aniara som også var inspirasjonen for Hannah Ryggens billedteppe Vi lever på en stjerne.

Med seg til Høvikodden har de også musikerne Jo Berger Myhre og Andreas S. Løwe som utgjør resten av bandet for denne anledningen.

Inngang inkludert i museumsbillett.

Legg til ekstern kalender…