BOW TO EACH OTHER - SLIPPFEST!

Image and video hosting by TinyPic

24 januar slippes Bow to Each Other sitt debutalbumet ”The Urge Drums” på Jansen Plateproduksjon. Albumet er produsert av ingen ringere enn Susanne Sundfør og Parkteatret er stolte av å invitere til slippfest for denne bomben av en debutplate! Første smakebit fra albumet, singelen Darkness gikk rett inn på spillelistene til NRK P3.

”The Urge Drums” består av 10 spor, alle skrevet av bandet selv. Musikken til Bow To Each Other utforsker lydbilder inspirert av elektronika, hip-hop, sakral korsang og 90-tallets popmusikk. Tekstene er inspirert av store omveltninger i livet, som å flytter til et nytt land med alt det innebærer av omveltninger, nytt språk, og nye impulser. Når man begynner å tvile på noe en alltid har sett på som en sannhet.

Tematikken i tekstene er for det meste basert rundt religion og seksualitet. Megan og Gunhild er et gift lesbisk par som begge har vokst opp i religiøse familier og har begge opplevd å stå frem som homofil, på godt og vondt. 


”The Urge Drums” er Susanne Sundførs produsentdebut. Lars Horntveth (Jaga Jazzist) spiller diverse blåseinstrumenter og trommeslager er Gard Nilssen (Bushmans Revenge). Jørgen Træen har mikset albumet. Albumet er spilt inn i Susanne Sundførs eget studio, Lady Lazarus, i tillegg til Lars Horntveths studio Pooka Studio.

Legg til ekstern kalender…