Filharmonisk familiedag

Rolf Gupta, dirigent

Eirik Raude, slagverk
Boya Bøckman, video

12.00-14.00: Aktiviteter i publikumsområdet, inkludert i billettprisen:

I forkant av konserten vil musikerne møte publikum rundt omkring i huset, fra kl 12.00-14.00. Møt opp i Konserthuset og bli med på spennende musikalske overraskelser. Her kan du få et nærmøte med musikerne, det vil være mulighet for å snakke med dem, å musisere sammen med dem (!!) og du kan besøke noen av de mange stasjonene med ulike aktiviteter -en musikalsk sti, kan man si. Dette blir utforskende, lærerikt, minneverdig -og ikke minst morsomt :) Alle aktivitetene er inkludert i billettprisen.

14.00-15.00: Konserten “Den som hører, får se”

Kjenner du instrumentene i orkesteret?
Hvilket instrument er det flest av i orkesteret?
Hvordan høres de ut?
Hvem er egentlig sjefen?

Oslo-Filharmonien kan forhåpentligvis svare på alt du lurer på i løpet av denne familiekonserten:))
Konsertens konferansier, Eirik Raude, vil dykke ned i orkesteret og gi oss smakebiter av ulike slag……. Han kjenner musikerne fra før, han jobbet nemlig som slagverker her i mange år, så han klarer nok å lokke frem noen lyder du kanskje aldri har hørt før?

Mye av musikken er direkte knyttet til det som blir vist på storskjermen bak orkesteret. Musikken utløser animasjoner på lerretet, det er bl.a festet sensorer til noen av instrumentene. Slagverket har en vesentlig rolle og det hele ender med en liten “krig” mellom noen av dem!
Vi ønsker alle velkommen til en flott opplevelse, denne lørdagen i januar.

Konserten kl. 14.00 varer ca. 1 t.

Legg til ekstern kalender…