Highasakite (NO)

Highasakite er aktuelle med den nye singelen ”Since Last Wednesday”. I februar 2014 blir det nytt album og konsert på Rockefeller.

Singelen ”Since Last Wednesday” hadde eksklusiv verdenspremiere på den anerkjente musikkbloggen Stereogum i forrige uke. Etter å vært nominert til både Spellemannpris og Statoil-stipendet, turnért over store deler av verden og signert flere internasjonale avtaler, slipper Highasakite nå første smakebit fra det som blir oppfølgeren til albumet “All That Floats Will Rain”. Vi minner om hva Julia Pettersen i Dagbladet skrev om debutalbumet i sin sekser-anmeldelse: ”Avlys resten av musikkåret, dette mine damer og herrer, er popmusikk”. I utlandet har “All That Floats Will Rain” vært delt opp i to EP’er, noe som betyr at det nye albumet også blir bandets internasjonale debutalbum.

Highasakite har, ved siden av å være i studio, brukt det siste året til å turnére i USA og Europa, hvor de ved siden av klubbkonserter har spilt på Berlin Music Week, Iceland Airwaves, Eurosonic, SXSW, The Great Escape, Tallinn Music Week, Roskilde, SPOT festival, blant flere. Singelen ”Since Last Wednesday” (produsert av Kåre Chr. Vestrheim) har fulgt Highasakite en liten stund allerede, og den seneste tiden har den fungert som avslutningslåt på bandets konserter.

Legg til ekstern kalender…