Slim Kerk m/VJ Termodress

Sett på kaffetrakteren og finn frem håndkleet ditt for å tørke av svetten: Slim Kerk er klar for å yte på scenen igjen! Med ferskt låtmateriale skal han skape liv og toppidrettstemning på Kvarteret Helhus den 25. januar. Slim Kerk er artistnavnet til elektronikamusiker og performancekunstner Hans Christian van Nijkerk (31), en gladvill og helsprø scenepersonlighet med et tilsynelatende utømmelig energilager. Prosjektet er den åndelige arvtageren til Bergenske Slim Kerk & DJ Little Otik (2004-2008) og har i likhet med sistnevnte publikumstekke og humoren i behold. Det musikalske uttrykket er hovedsaklig elektronisk pop, med noen mer eksperimentelle krumspring her og der.

Kerk har tidligere spilt på bl.a. Ole Bull Scene, Landmark og Phonofestivalen i Bergen, på Melbu Elektronika Festival og på Driv, Rådstua og Hålogaland Teater i Tromsø.
Hvem sa at live elektronika var en livløs og stiv affære?

På scenen på Kvarteret har Slim Kerk med seg den eminente Termodress. Termodress er artistnavnet til billedkunstneren Christian Bøen. Ved siden av sine kunst- og musikkprosjekter har Termodress operert som VJ siden tidlig 2000-tallet. Mer video og musikk finnes på hjemmesida www.termodress.com
Slim Kerk står klar for å yte i Speilsalen på Kvarteret den 25. januar.

Soundcloud: soundcloud.com/slim-kerk/
Urørt (inkl. videoopptak fra konserter): urort.p3.no#!/Band/SlimKerk
Facebook: www.facebook.com/pages/Slim…

Tidligere presseartikler:
www.utropia.no?p=20584!bilde 550149!


Legg til ekstern kalender…