ÅPENT ATELIER W17 fredag 24. januar kl. 19 – 21: Markus Li Stensrud Trond Hugo Haugen Henriette Pedersen/Frido Evers

[Bilde]

Velkommen til åpent atelier W17, 24. januar kl. 19-21
OBS! Visning Henriette Pedersen/Frido Evers presis kl. 18.

Åpent atelier påfølgende dager:
Lørdag kl. 14-19. Visning kl. 18. presis.
Søndag kl. 16-19. Visning kl. 18. presis.



KUNSTNERE:

-
Markus Li Stensrud

PHANTOMS OF MODERNISM — THE COCONUT
Under oppholdet på W17 har Markus Li Stensrud beskjeftiget seg med kokosnøtten, både som materiale og mytologisk objekt, og brukt den som verktøy i et forsøk på å mane frem modernismens gjengangere.
Under Åpent atelier, fredag 24. januar, vil det i tillegg være urfremførelse av musikkstykket Tropical String, et samarbeid med komponist Øyvind Torvund.

-
Henriette Pedersen & Frido Evers

Das Nebelmeer – Riding Romance 2 er andre del av Henriette Pedersens forestillingstrilogi som tar utgangspunkt i romantikken. Hver forestilling er en reaksjon på et velkjent romantisk verk – innenfor ulike kunstsjangre. Forestillingen er et samarbeid med billedkunstner Frido Evers.
Visninger: 24., 25. og 26. januar, kl. 18.00 presis:
Das Nebelmeer – Riding Romance #2, del 3: Grandiosnuten
Les mer: www.facebook.com/events/137…

-
Trond Hugo Haugen

Trond Hugo Haugen har på W17 arbeidet med tegning, både enkeltverk og animasjon, tematisk knyttet til markante nasjonale hendelser i tidsrommet 1975 til i dag.
Haugens umiddelbare og direkte tegninger står som motstykker til hans mer langsiktige virksomhet med prosjektbaserte verk i en sosial og politisk kontekst. Haugen driver bokforlaget noCUBE og har tidligere drevet det omfattende kunstprosjektet Stavanger2018 / KA DÅ ITTEPÅ fra 2005 til 2011.

-
For mer informasjon:
www.kunstnerneshus.no/kunst…

Legg til ekstern kalender…