Gravøl for Vidar

Vidar. Vår kjære venn Vidar Haagensen er borte. Han døde brått lørdag 18. januar. Heldigvis var han en lykkelig mann.

Onsdag samles vi til gravøl for Vidar på Kulturhuset på Youngstorget. Vi samles for å sørge og for å dele gode minner. Kulturhuset var et av “Vidars steder”. De syns det er en ære å ha gravøl for Vidar.
Det blir åpen mikrofon fra 18.30 til 19.30, der du kan si noen ord om Vidar, lese et dikt eller synge en sang. Vi ber om at du sier fra på forhånd (til Jon Sandven), slik at vi kan få et fint arrangement.
Alle som kjente Vidar og vil minnes ham er velkomne.
Vi har lokalet som kalles Boksen fra 18-20. Mange av oss kommer til å henge på Kulturhuset utover kvelden. Gjør gjerne det du også!
Akkurat nå er det vanskelig å finne de riktige ordene. Men slik beskrev Vidar seg sjøl på Underskog. Vi syns han traff fint:
“Jeg elsker å høre på musikk, kjøre karuseller, spise deilig mat (grisefett er topp!), danse natten lang og sove bort en dag når det byr seg.
Datteren min, Luna, er den viktigste i mitt liv. Kjæresten Marita seiler opp på en god andreplass. Jeg er sosialist av revolusjonær tapning. Det pragmatiske preger meg i det interessepolitiske påvirkningsarbeidet. Det går i interessepolitikk for mennesker med nedsatt funksjonsevne og for utviklingshemmede spesielt.”
Vidar var en fantastisk fin fyr! Vi er heldige som fikk ha Vidar som venn.
La oss møtes for å gråte og le – og hedre Vidars minne!

Legg til ekstern kalender…