Marianne Hurum - Åpen forelesning

Oslo Fotokunstskole inviterer til åpen forelesning med Marianne Hurum. Marianne Hurum er utdannet fra Kunstakademiet i Oslo, Kunstakademiet i Malmö og University of Illinois at Chicago UIC. Hurums kunstneriske uttryksformer har de siste årene kretset rundt fotografi (fotogram) og skulpturelle arbeider i tre, metall og tekstil. I utstillingen Borders and Shading Alignement and Spacing på Noplace i 2012 utforsket hun fotogrammet med fargemørkerom og utklipp fra massemedia som arbeidsverktøy. Høsten 2012 publiserte Torpedo Press Hurums fanzine Stretchers. Våren 2013 viste hun arbeider sammen med designkollektivet HAiK på Rogaland Kunstsenter.

Hver onsdag inviterer Oslo Fotokunstskole aktive kunstnere og fotografer til å holde en forelesning om sitt sitt eget kunstneriske virke. Onsdagsforelesningen er åpen for alle som ønsker å delta og krever ingen forhåndspåmelding.

Du finner oss i Waldemar Thranes gate 84 (ved Alexander Kiellands plass). Ring på døren så åpner vi for deg. Forelesningene starter 12:15 og varer til ca. 13:45. Velkommen!
Se liste over alle onsdagsforelesningene her.

Legg til ekstern kalender…