Konsert: "Man With A Plan" og "Kjetil Med Ballonger Og Sjampanje"

“Man with a plan” og " Kjetil Med Ballonger Og Sjampanje" har slått seg sammen og deler kvelden med en dobbelkonsert!
Nå som det er vinter, hva er vel bedre en komme seg ut av den kalde leiligheten!Stikke den kalde nesa inn døra, og la hjertet bli bløtlagt her hos oss på Sound Of Mu, 7. februar, fredag. Om man ikke har råd til å betale den dyre strøm regningen, som videre fører til ingen bruk av varmovn. Så skal vi på Sound Of Mu varme deg med varme låter og kakao!
PÅ menyen er det “Man with a plan” og " Kjetil Med Ballonger Og Sjampanje" som står for hovedretten. Det vil bli en velsmakende og sentimental aften. Så er her slår du to fluer i en smekk! Så inviter venner og bekjente til en lun kveld.

Man With A Plan aka Jørgen Østbye Dørsdal
Med en stemme som røyket alt for mange sigaretter i sin ungdomstid.
Startet allerede i en alder av syv år med å drikke kaffe. Kan det sies at stemmen har blitt som den er idag. For her er det ikke snakk om noen store vendinger, eller kraftulle instrumentaler. Men heller snakk om det minimalistiske.
Mye av inspirasjon er hentet fra singer/songwriter generasjonen på 70-tallet. “Man With A Plan” kan sies å ha sentimentale tekster og melodier, som gjennomsyrer de fleste sangene. Så er du grublende, en bit senitmanal, liker at musikken er laid-back. Kan dette være noe for deg!

Kjetil med ballonger og sjampanje er et enmanns visepop-prosjekt med Kjetil Hansen Rynning. Prosjektet ble startet høsten 2013. Kjetil lager melankolske visesanger, spiller gitar og synger. I det tekstlige tar Kjetil utganspunkt i seg selv, han skriver direkte tekster som handler om Kjetils liv og hans erfaringer. Tekstene er varierte og handler alt om Kjetils hjemby til mer alvorlige temaer.
Kjetil henter mye inspirasjon fra både utenlandske artister som Wilco, Kurt Vile, Beirut, Jeff Buckley, Nick Drake og Håkan Hellstrøm og fra norske artister som Kings Of Convenience, Jokke, Kråkesølv og Tønes. Kjetil kommer opprinnelig fra Kristiansand men har nå slått seg ned i Jessheim. Hans musikalske utrykk består i enkelt gitarspill, en særegen stemme og selvfølgelig, litt ballonger og litt sjampanje.

Legg til ekstern kalender…