Get Dancy! Live: Tog

Hoi hoi hoi for en kveld vi hadde sist med Yoga Fire. Sorry til alle dere som ikke fikk plass! Vi forhåndssolgte ut nesten hele sjappa, så det var vanskelig å få seg billett i døra.

Neste gang sørger vi for å kun ha 200 billetter tilgjengelig på forhåndssalg, de siste 300 selges i luka. Vi ber også om forståelse for at når det kommer 500 pers omtrent på likt, så tar det litt tid å få alle gjennom den trange Parkteatret-døra.

Vel vel. Nå er det februar og ny Get Dancy-kveld. Vi har invitert ingen ringere enn Tôg! Bandet står bak en rekke saftige hits, som “Sansen” og “Reint Mel (I Påsen Din)”

Siden debutplata Drøm kom ut høsten 2011, har bandet jobbet iherdig med nytt materiale. Tôgs nye plate skal hete Feiring, og fra de som har hørt det nye materialet er det visstnok en skamløs leken fest som venter oss, med New-York disco, norsk disco, 80-talls boogie/funk og innslag av 90-talls R`n`b som stikkord for destinasjoner bandet vil ta oss til.

Så langt har de sluppet boogie/disco/funk perlen “Når Me Våkne Opp Imårå” og space-disco/deephouse låten “Maridalen” for å vise noe av spekteret som kommer på Feiring. Platen er skrevet og produsert av Lars Christian Olsen sammen med Ådne Meisfjord som også har bidratt på låtskriverfronten. Miksingen står Eric Broucek kjent fra å ha jobbet med bl.a. LCD Soundsystem, Holy Ghost, !!! m.fl.

Hør ny singel her:
https://soundcloud.com/brilliance/av-hengslene

Som vanlig vil i tillegg husets DJs Kristine og Simen guide deg gjennom kvelden med en diger pose nye hits, gamle hits og låter som burde være hits. Kanskje noe av dette blir spilt? h"ttp://open.spotify.com/user/krisb/playlist/7h2EyKdVrfmBeu1D3Wx8DS":http://open.spotify.com/user/krisb/playlist/7h2EyKdVrfmBeu1D3Wx8DS

Vi sees!

Forhåndssalg her:
http://www.billettservice.no/event/get-dancy-billetter/414855

Legg til ekstern kalender…