nyMusikk Kids #2

[Bilde]
Lørdag 8. mars holdes årets første utgave av nyMusikk Kids. Her kan barn mellom 6 og 12 år eksperimentere med akustiske instrumenter og elektronikk i en iPad-basert workshop. Barna får denne gangen møte og lære av perkusjonist Ane Marthe Sørlien Holen, og workshopleder Guttorm Andreasen.

Påmelding til [email protected] (bindende). Husk å oppgi barnets alder.


Om nyMusikk Kids:
Ved bruk av iPader og musikkapplikasjoner som komposisjonsverktøy og instrument, skal nyMusikk Kids-workshopene engasjere barn i lyd- og musikkeksperimentering. Målet er å gi barn mulighet til å lage kompleks, improvisert musikk uten nødvendige forhåndskunnskaper og noter. Hver workshop kombinerer elektronikk med profesjonelle musikere som improviserer på akustiske instrumenter.


Ane Marthe Sørlien Holen har mastergrad i utøvende slagverk. Hun er frilanser med base i Oslo, og har hovedfokus på samtidsmusikk. Holen er fast medlem av slagverktrioen Pinquins som jevnlig bestiller og urfremfører ny musikk. I 2014 mottok hun Spellemannpris for plata “The forester” sammen med Susanna & Ensemble neoN.

Workshopleder Guttorm Andreasen er musiker, journalist, DJ, foredragsholder, konferansier og arrangør. Han har lang erfaring med barn og musikkformidling, både som barneskolelærer, programleder for Lørdagstimen i NRK og flere turnéer for Rikskonsertene og Den kulturelle skolesekken. Andreasen har nettopp startet opp med sitt nye musikkprogram “Guttorm” på NRK P13.

Legg til ekstern kalender…