⬆ Friendly Bookings: APOCALYPSE MIAU resident LUCKY VON VIROL (ES) + ROBIN C ⬇ People Love Music: MAAST + MARTIN WOLD

[Bilde]

APOCALYPSE MIAU
“THE RESULT OF THE UNION OF DJ RAVER JEWISH, LUCKY VON VIROL WITH THE VJ/ARTIST LEE VOYEUR
A NIGHT OF FUN MADE BY THE MIXSHAKE OF RETRO-FUTURE VIDEOS WITH ELECTRONIC MUSIC, TOYS AND COSMIC PEOPLE. •••APOCALYPSE MIAU••• THE LAST FUN NIGHT OF THE ENTIRE GALAXY!!
http://apocalypsemiau.tumblr.com/

ROBIN C
Ene halvdel av Trulz&Robin, andre halvdel av OmarV&RobinC på FullPupp. Robin er kjent i Oslo´s dansemusikkscene siden 90tallet og på Dattera leverer han klubblåter du kanskje har hørt og kanskje husker, men definitivt liker!

[Bilde]

MARTIN WOLD
Tidligere kjent som Sprellemann, har i tillegg konseptet Disco Ducks med Sharkara på Seeds og sin egen kreative lekeplass “Poum Tchak” på Café Sør
Fyren har som dj sin særegne touch og flyt innen funky nudisco, snodige edits og melodisk house. I tillegg er han aktuell med lekne klubbhits i studio som popper ut om ikke lenge.

MAAST
Tidligere kjent som Tiki er for tiden særdeles bussy i studio med “Maast LIVE” prosjektet som blander LIVE organisk musikk med masse herlige beats. Man kan omtale Maast´s musikalske stil som et slags futuristisk St.Germain. Prosjektet innvolverer sax, gitar samt resten av gjengen i People Love Music med Maast på beats, Sharkara på keys og kveldens dj-partner Martin Wold på trommer/perc.

Les mer om People Love Music her:
www.peoplelovemusic.no

Velkommen til en Dattera-kveld med litt mer enn passe mengder morro!

Legg til ekstern kalender…