⬆ SANKT GÖRAN (TheFreeSpiritSociety/crimecitydisco, SE) + VINNY VILLBASS ⬇ METOO ft. THABO SAGE (ZA)

SANKT GÖRAN
Göran er en pioneer fra den tidlige vestkyst-scenen innen svensk klubbmuskk på 90tallet. I senere tid har han merket seg inn mot den balearisk delen av discoscenen. Hans tidligere faste kveld i Gøteborg “The Eye” har gjestet storheter som Raoul K, Carl Craig and Moodymann. I 2007 slapp han basstunge Back2Back på britiske Bear Funk, og samme år ble han valgt til å representere Sverige på Red Bull Music Academy in Toronto. Etter dette har det gått slag i slag med releaser på skotske Solardisco og svenske Aniara som den siste tiden virkelig har satt Sverige på kartet på den internasjonale klubbscenen. I 2012 startet Göran sitt eget label “The Free Spirit Society” med musikalske bidrag fra Genius Of Time, Axel Boman, Cazuma, Mr Raoul K og han selv, Sankt Göran. Siden han flyttet til Berlin ifjor har han allerede spilt på annerkjente klubber som Chalet, Salon Zur Wilden Renate, Katerholzig og Prince Charles i tillegg til å levere månedlig radiosending på Sweatlodge Radio. 2014 will be sanctified!

METOO ft. THABO SAGE
Metoo er en elektronisk livegruppe fra Sør-Afrika bestående av musikerne og produsentene Domenico Benigno and LexOrbit. Sammen leverer de et helt unikt rått og improvisert sound. Det hele består av groove-basert klubbmusikk som eksisterer kun i øyeblikket gjennom en miks av deres egne musikalske mønster. I dette mønsteret er det rom for all slags improviserte quirks, handclaps live elementer, være seg piano, munnspill, etnisk perkusjon eller eksperimentelle trekkspill. Og det hele blir sydd sammen til en 4 timers klubbkveld. Sjekk ut disse gutta, rått og ekte direkte fra Sør Afrika!

VINNY VILLBASS
Vinny Villbass er kjent for de fleste som tredje hjulet på Sunkissed-vogna, samt som gitarist i diskJokkeBand. Han står nå klar med 12" utgivelse på selveste Eskimo records med vokalhjelp fra Ost (Ost&Kjex). I tillegg til å være en ildsjel for den norske klubbscenen gjennom promoteringskanalen OsloClubCast har han lenge pendlet mellom Oslo og Berlin som talerør for norsk klubbmusikk.

Legg til ekstern kalender…