Anla Courtis! og Harald Fetveit! på årets første Fritt Fall-konsert!

[Bilde]

Anla Courtis svipper innom her et par uker, på vei fra Tokyo til Malmö. I Tokyo spilte han med Merzbow. Her spiller han solo, og med Bjarne Larsen og Harald Fetveit. Dette blir stas!

Anla Courtis er fra Buenos Aires, Argentina. Han er en av grunnleggerne av det legendariske bandet Reynols, og han har deltatt på over 300 utgivelser og turnert i en rekke land, inkludert Japan, USA, Australia, NZ og flere land i Latin-Amerika og Europa. Han har laget musikk til filmer og kunstinstallasjoner og undervist. Musikere som han har samarbeidet med inkluderer blant andre: Pauline Oliveros, Lee Ranaldo, Nihilist Spasm Band, Jim O’Rourke, Yoshimi, Makoto Kawabata, Eddie Prevost, Otomo Yoshihide, Daniel Menche, KK Null, Mats Gustafsson, Rick Bishop, Tabata, Toshimaru Nakamura, Phill Niblock, LAFMS, Thomas Dimuzio, Rudolf Eb.Er, Seiichi Yamamoto, Tetuzi Akiyama, Lasse Marhaug, Rapoon, Uton, Birchville Cat Motel, Jazkamer, C . Spencer Yeh, Okkyung Lee, Jon Wesseltoft, Avarus og Kemialliset Ystavat.

Harald Fetveit har holdt på med støygreier siden tidlig på åttitallet, uten å ha blitt helt sedat av den grunn. Han har spilt med en rekke folk som Mattin, Lucio Capece og Taku Unami. I det siste har han gjort en del performative stunts i form av konserter. Vanskelig å vite hva som vil skje her.

Denne uka og neste går kara på kurs for å lære seg å spille av barn med downs og autisme. Vi får se hva de fikk med seg!

Legg til ekstern kalender…