Restaurant day: Chili, brettspill og peiskos på Rodeløkka

Som en del av det internasjonale prosjektet Restaurant Day (www.restaurantday.org) arrangerer vi restaurant for en dag, og håper at mange vil ta turen innom for å finne varmen denne søndagen.

Vi serverer to forskjellige varme chiligryter med ris til 60 kroner per porsjon. Det vil også bli mulighet for å kjøpe kaffe, te og kaker. Vi fyrer i peisen og dekker langbordene med levende lys og et godt utvalg brettspill, så her er det gode muligheter til å komme og kose seg hele ettermiddagen. Dørene åpner klokka 13 og stenges klokka 19.

Rodeløkka velhus er en del av den idylliske eldre trehusbebyggelsen mellom Grünerløkka og Carl Berners plass. Nærmeste kollektivstopp er Carl Berners plass. Rodeløkka velhus har adresse Tromsøgata 22 B. Inngangen er litt gjemt, så vi skal forsøke å merke godt.

Arrangørene av kafeen er fire matglade amatører med engasjement for å lage god og mettende plantebasert mat, og dele hyggelige matopplevelser sammen med andre. Gryterettene som serveres er veganske, laktosefrie og glutenfrie.

NB! Vi tar dessverre ikke kort, så husk å ta med kontanter. Dersom lommeboka er litt slunken kan du velge å betale for middagen med en hjemmelaget kake eller noe annet godt til kaffen – Men det er fint hvis du avtaler dette med oss på veggen i forkant.

Vel møtt til en hyggelig dag sammen med oss!

Hilsen Marte, Linda, Marianne og Linn m/gode hjelpere

Legg til ekstern kalender…