Åpen dag med gratis smakeprøve på meditasjon

Program på Nordic Kadampa Meditation Centre:
Vennligst prøv å være på plass senest 5 minutter før programpostene begynner.
På forhånd takk!

15:30-17:00 Åpent hus med forfriskninger, bokhandel, meditasjon og alter

“Jeg likte den vennlige, fredfylte atmosfæren.” Kommentar fra en kursdeltager.
Se deg omkring i vårt fredfylte Buddhistsenter, slapp av i meditasjonsrommet vårt, still spørsmål du ønsker svar på eller ta en titt på bokutvalget vårt. Du kan også nyte hjemmelagde forfriskninger fra vår World Peace Café.

17:00-18:00 Ledet meditasjon og foredrag – ”En smaksprøve på meditasjon”

Gjennom meditasjonens enkle kunst kan vi finne indre fred og nyte en dyp følelse av lykke og velvære. Lær enkle meditasjonsteknikker for å utvikle en avslappet og positiv bevissthet og oppnå den indre balansen og klarheten du trenger for et aktivt liv.

Denne introduksjonen vil gi deg praktisk erfaring med meditasjonens fordeler, inkludert hvordan meditasjon kan brukes for å håndtere stress, klarne hodet og øke evnen til å finne konsentrasjon og harmoni i dine forhold.

18:00-19:30 Åpent hus fortsetter

19:30-20:30 Ledet meditasjon og foredrag – ”Hva er moderne Buddhisme?”

Gen Kelsang Tubchen leder en meditasjon og snakker om boken Modern Buddhism av den kjente forfatteren og meditasjonsmesteren Geshe Kelsang Gyatso, som har vært en foregangsperson for å introdusere moderne buddhisme i dagens samfunn. Boken gir en spesiell presentasjon av Buddhas lære om medfølelse og visdom. Den kommuniserer essensen av læren på en måte som er lett å forstå og å praktisere.

Gen Kelsang Tubchen vil snakke om hvordan vi kan finne nye løsninger på daglige problemer, forbedre relasjoner med andre og finne mer lykke, glede og mening med livet gjennom indre fred, medfølelse og visdom.

Gen Tubchen, som er en begavet og inspirerende lærer, holder begge foredragene. Hennes undervisning er interessant for alle; buddhister og ikke-buddhister, unge og eldre. Gen Tubchen er National Spiritual Director i den nye kadampatradisjonen, i den nordiske regionen, og underviser i hele dette området.

Legg til ekstern kalender…