Lørdagsgodt: Making Marks

Making Marks, tidligere kjent som My Little Pony.

My Little Pony har nettopp git ut sitt debutalbum “A Thousand Half-Truths på Fika Recordings (Darren Hayman, The Wave Pictures, Allo Darlin’) i Storbritannia.

Albumet har fått strålende kritikker, blant annet 8/10 hos Neon Filler og 7/10 i selveste Uncut. Bandet turnerer stadig i både Europa og USA, men har også en fanbase hjemme i Norge, hvor de nettopp også har gitt ut vinylsingelen “Uten en tråd”.

Dette er første gang de synger på norsk! Singelen heter «Uten En Tråd» og er også første gang Oslobandet blir gitt ut på en norsk label etter navneskiftet. Halvparten av debutalbumet ble spilt inn i Soup Studios i London med Simon Throught bak spakene, og den andre halvparten ble spilt inn i Six Feet Over på Enerhaugen i Oslo sommeren 2013 med Sjur Lyseid (Little Hands of Asphalt/Monzano), som også har mikset plata.

“Uten en tråd” er også spilt inn hos Sjur, mens den eksklusive b-siden «Nøkkelkort» ble spilt inn høsten 2013 hjemme hos Darren Hayman (Hefner) i London med Hayman selv som produsent. I tillegg til å ha spilt inn og ferdigstilt album denne høsten så har vokalist og låtskriver Ola Innset gitt ut sin første roman «Lisboa» på Flamme Forlag denne høsten.

Dette er andre singel fra den nye labelen Snertingdal Records. Første singel var Daniel Kvammens «Ingen Vega Utenom».
Både “Uten en tråd” og albumet “A Thousand Half-Truths” er tilgjengelig på vinyl og på Spotify, Wimp osv

Legg til ekstern kalender…