Frokostseminar: Action med online video

Som en (innholds)markedsfører investerer en mange timer for å skape verdifulle meldinger til målgruppen . Selv om online video er en engasjerende medium for elektronisk kommunikasjon , kjenner vi alle til utfordringen i å måle hvordan videovisninger konverterer direkte inn til salg eller til det som definerer virksomhetens suksess.
Med lanseringen av 23 Video sin funksjon «Actions» har det nå blitt mulig å gjøre dette effektivt, kraftfult og likevel med enkle grep.

Vi har allerede sett gode eksempler her i Norge om hvordan denne funksjonen kan bedre resultater . Derfor har vi invitert Kristian Sveholm fra Nordic Innovation Group til å fortelle hvordan de bruker interaktive video-spillere for å generere salg direkte knyttet til produkt videoer på nettbutikker som Enklere Liv , Dingsy og Unikia .

Om du har spesielle utfordringer du ønsker våre innspill til, er du velkommen til å sitte igjen med oss etter seminaret, hvor 23 teamet vil være klar for å svare på spørsmål og dele interessante case historier.

Klikk her for mer info og påmelding.

Legg til ekstern kalender…