I've read that too much travelling is a waste of time

Velkommen til åpning fredag 28. feb. kl 18.00
Prosjektrom Carl Berner, Carl Berner t-banestasjon
Suppe til alle!

I en av de travleste gatene i Glasgow sentrum gikk jeg en gang rett på en rev i et portrom. Selv om reven er et vanlig syn langs gatene der, var dette mitt første møte med en rev; jeg på vei inn, den på vei ut av portrommet. Mitt eneste forhold til dette dyret fra tidligere var dannet gjennom folkeeventyrene hjemme fra Norge, og det skapte en sterk reaksjon å møte dette dyret ansikt til ansikt, umiddelbart tilstede i et så urbant, rått og levende miljø. Bildet henger igjen på netthinnen; av reven i portrommet som farer lett sammen og stirrer – både nyskjerrig og på vakt – når den ser meg, for så å løpe videre, fortsatt sammenkrøpet for liksom ikke å synes så godt. Men ikke før den hadde vist ørsmå tegn til også ville komme nærmere, utforske og vise hvor integrert den er i bybildet. For meg et frosset møte mellom det hverdagsrealistiske og det fantastiske.
Therese Hoen 2014

En flokk revefigurer smelter delvis sammen med utstillingsrommets arkitektur, forsvinner gjennom vegger og gulv og inviterer slik tilskueren til å tenke videre på rommet bakenfor, over, under, og ved siden av. Arbeidet vil like mye være en opplevelse av et faktisk rom så vel som en utforsking av det vi ikke ser; en åpen dialog mellom positivt og negativt rom.
”I´ve read that too much travelling is a waste of time” representerer et rolig bilde, der forstyrrelsen i det hverdagslige er av det rolige, subtile slaget og der tittelen søker å få folk til å reflektere over hva en reise egentlig er og på hvilke ulike måter man kan foreta en reise.

Åpningstider: som t-banen

Legg til ekstern kalender…