Splitkonsert: Trill Vokalensemble og Vocal Frostbite

Velkommen til splitkonsert!

[Bilde]

”Korkampen”-vinnerne Trill Vokalensemble har invitert sitt danske søsterkor Vocal Frostbite til Oslo, for et musikalsk samarbeid ledet av plateaktuelle Anja Eline Skybakmoen. De to vokalgruppene holder splitkonsert den 15. mars kl. 19.00 på Deichmanske Bibliotek på Schous plass, 2.etg.

Trill Vokalensemble og Vocal Frostbite er begge unge og utradisjonelle vokalensembler som synger rytmisk populærmusikk a cappella, og bruker spesialskrevne arrangementer tilpasset vokalgruppens særegne klang. Alle medlemmene har forskjellig bakgrunn, men deler lidenskapen for musikk. Vokalgruppene synger uten akkompagnement, noe som gjør at vokalen står i sentrum og det blir fokus på å skape en samstemt og harmonisk klang.

Vocal Frostbite og Trill vil fremføre to låter sammen, og de har valgt sine favorittlåter for anledningen: ”Deep Sleep” av Nabhia (arr. Christina Vest) og ”Dancing On My Own” av Robyn (arr. Anja Skybakmoen). Resten av konserten er delt i to og korene synger hver for seg. Begge ensemblene synger låter av sine absolutte favorittartister, blant andre Robyn, Lenny Kravitz og Bjørk. Og ikke minst en versjon av klassikeren “Killing me softly”, inspirert av både The Fugees og Roberta Flack, arrangert spesielt for denne anledningen.

Dørene åpnes og vi selger drikkevarer i baren fra kl 18.30!

Billetter kjøpes i døren
CC: 100,-
Vi tar kun kontanter, men det er minibank på Deli de Luca over gaten!

Støttet av Oslo Kommune

Legg til ekstern kalender…