Konsert: Hakan Markussen med gjester

[Bilde]

Onsdag 5. mars fyller Hakan 40 år. Og hva er vel mer naturlig enn å markere dette med en solokonsert på Sound Of Mu her på Grunerløkka? Han vil også benytte anledning til å spille noe nytt materiale som har blitt skrevet i løpet av høsten.
Gjestene han bringer med seg er Lars C. Kolberg fra Kolberg’s Mek., Everett Badmarsh, Anders Bjørnvold, Haakon Ellingsen og Marie & Liv Helene som vil spille eget materiale.

Gratis inngang – alle er velkomne!

“The Track” ble sluppet på SkiPop Records 15. mars 2013 og er Hakan Markussen’s debut som plateartist. Hakan har brukt mange år på å finne frem til sitt musikalske utrykk og på “The Track” er han der han skal være. Fortellingene er nærgående, ofte konkrete og har til tider et filosofisk tilsnitt. De energiske innspillingene utfyller sangene og gir dem en ekstra dimensjon. Og Hakans særegne og sårbare stemme loser lytteren gjennom albumets ni spor.

- Dette er mitt første album og det er en samling låter jeg har skrevet opp gjennom kanskje de siste 10 årene. Albumet er spilt inn i Lydbroderiet studio på Sofiemyr og er arrangert og produsert av Rune Berg. Musikerne som deltar på albumet er Asbjørn Ribe, Robert Post, Rune Berg, Simen Mæhlum, Per Amund Solberg, Klaus Robert Blomvik og Marius Kristiansen. “The Track” er på mange måter et tilbakeblikk på ting som har skjedd og for så vidt også ikke har skjedd. Den er en slags dokumentasjon av relativt viktige ting jeg har opplevd. Og forhåpentligvis har jeg skrevet sangene slik at mange kan kunne kjenne seg igjen i dem.
www.hakanmarkussen.com/

Legg til ekstern kalender…