Luscious lo-fi på Månefisken

tennene løper i vann når akustisk musikk serveres av disse fire unike artistene.

NB: konserten begynner presist kl. 19.00!

Conrad Vingoe 19.00-19.25
Paulin Voss 19.40-20.05
House of Trees 20.20-20.45
The Beautybag 21.00-21.25

150 NOK, cash

House of Trees (SE / UK) har hatt en stadig økende suksess de siste 18 månedene. Deres berusende blanding av skeive jazzmelodier med et bakteppe av originale eventyrhistorier har fascinert publikum over hele Europa det siste året, blant annet på turneer i Tyskland, Storbritannia, Skandinavia, Baltikum, Portugal, Spania og Middelhavet. Hvis Billie Holiday synger Kurt Weill-sanger i en Tim Burton-film er vi i nærhetenen av en beskrivelse av musikken til House of Trees.
www.houseoftrees.net

Conrad Vingoe er en prisvinnende singer-songwriter fra Brighton, (UK). Etter å ha turnert i England, Europa og USA, er Conrad nå i gang med sitt fjerde album. Beskrevet som «Drømmende 1970-talls inspirert folk» (Time Out – London) blander Conrad sitt frodige gitarspill med lidenskapelig og inderlig vokal; alt dette for å gi publikum en minneverdig opplevelse.
www.conradvingoe.co.uk

Paulin Voss fronter låtene sine med fløyelsvokal akkompagnert av sin nesten 300 år gamle cello. Paulin har hittil produsert og gitt ut to soloalbum og særlig det andre albumet “Soundwave” 2012 har gitt henne mye rotasjon på norsk radio. Tittelkuttet Soundwave ble A-listet på NRK P1 i 2012 og ble liggende på listene i 13 uker. Paulin er i ferd med å spille inn sitt 3. solo album sammen med Even Ormestad (Jaga Jazzist) og Thom Hell, og første single fra albumet kan forventes om få uker.
www.paulinvoss.no

The Beautybag har med seg alternativ country i bagasjen, og et akustisk syttitallssound i forsetet. Bandet maner frem en kontemplativ atmosfære, balansert med myk vokal og mektige, melodiske harmonier. Musikken tar for seg den unge mannens møte med det urbane Europa, der avstandsforhold, entusiasme og rastløshet preger den Hamsun-aktige protagonisten. The Beautybag utga debutalbumet «Heavy Luggage» i 2012, og singelen «Ain’t the One You Had in Mind» har fått mye radiospilling.
www.thebeautybag.net

Legg til ekstern kalender…