Stina Stenerud & Her Soul Replacement

[Bilde]

Stina Stenerud & her Soul Replacement slapp sin andre plate ‘Coming Home’ høsten 2012 og frembrakte plateanmeldernes ypperste superlativer. Singelen «Sing Like Me» ble umiddelbart listet på NRK P1, og bandet har blitt spilt på radio i bl. a. USA, Australia, Frankrike og Tyskland. Det har ført til at Stina nå opplever sin travleste periode som artist med spilling på klubber og festivaler både nasjonalt og internasjonalt.

Hennes forkjærlighet for old school soul og blues formidles med intensitet og råhet, og Stinas uttrykk brenner seg inn i lytterens ryggrad uten å være påtrengende eller påtatt. Dette er en moden stemme, sulten på mer. Hun levner ingen tvil om tyngden i det hun synger – desperasjon og lengsel, tapt og vunnet kjærlighet, humor og glede – men med den nødvendige distansen som gir luft og frihet for lytteren til å ta Stinas soul inn i sin egen sfære.

Til Parkteatret kommer Stina Stenerud & her Soul Replacement med sitt 10-mannsband og garanterer publikum en sprudlende og elegant reise gjennom soul, funk og gospel.

Legg til ekstern kalender…