Impossible

[Bilde]

Kritikerfavorittene Impossible tilbake med nytt album! Bandet med irsk-ættede Joseph Lillo-Stenberg i spissen, debuterte i 2012 med albumet ‘Close Relations’. Albumet høstet gode kritikker i alt fra Morgenbladet til VG og Dagbladet. VG ga fem på terningen og kåret den til årets nest beste norske album. Dagbladet trillet også en femmer og kåret albumet til et av årets topp 10 album.

Nå er det Oslo-baserte bandet endelig klare for å slippe oppfølgeralbumet, produsert av de anerkjente produsentene Even Ormestad (Jonas Alaska, Thom Hell, Marion Ravn m.fl.) og Hasse Rosbach (Team Me, Moddi).

Impossible selv, via Joseph Lillo-Stenberg, beskriver sitt oppfølgeralbum som noe røffere og mørkere en debutalbumet. Det at albumet er spilt inn tilnærmet helt live har også bidratt til et mer rocka utrykk en forgjengeren som i større grad ble ‘bygget opp’ i studio. Denne gangen øvde de inn låtene grundig før de gikk i studio.

Man kan argumentere for at soundet ligger i skjæringspunktet mellom britisk 80 talls poprock og amerikansk 70 talls rock ispedd en liten dose psykedelia. Det hele toppet med referanser fra den elektroniske musikkscenen. ‘Second Thoughts’ er en energisk låt med et slankt britisk The Cure-aktig komp.

Legg til ekstern kalender…