Phosphorescent

Phosphorescent følger opp Øyasuksessen

Bandet bak et av fjorårets aller, aller beste album, kommer tilbake til Oslo. Phosphorescent slapp i fjor “Muchacho” til strålende kritikker. Øyafestivalens lesere kåret det til årets 10. beste album og låten “Song For Zula” var årets aller beste ifølge festivalen selv.

Det var en fantastisk konsert bandet leverte på Sjøsiden, men hvis det var en følelse man satt igjen med etter at bandet var ferdig, så var det nok “vil ha mer!”.

Fortvil ikke, for mer skal det bli. I juli får du mer Phosphorescent. Akkurat idet fotball-VM tar en dags pause, klatrer Matthew Houck og hans band opp på scenen til Vulkan Arena.

Dette blir bandets fjerde konsert i Norge (hvor mange var tilstede da en influensasyk Houck gjorde solokonsert på Spasibar?), og den står allerede frem som en av 2014s konsertgodbiter. Finnes der en bedre setting å vitne Alabama-tonene til Phosphorescent enn i et sommervarmt Oslo på flunkende nye Vulkan Arena? (Nei.)

“Om du derimot ofte merker et savn etter den perfekte blandingen av Fleet Foxes, M83, Abba og Springsteen, er du et noe komplekst menneske. Her er uansett platen for deg.” (5/6) – VG

“Inspiring and essential and human” (9,3/10) – Paste Magazine

“Houck’s most accomplished release to date—his most heartrending and life-affirming, equal parts lost-love devastation and hip-swaying, horn-led exultation” (9,1/10) – AV Club

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…