⬆ PEOPLE LOVE MUSIC: MAAST + MARTIN WOLD + SHARKARA ⬇ DJ SHORTY

[Bilde]

1 etg:
DJ SHORTY
*********
Det blir R&B hele veien i 1.etg! DJ Shorty spiller R&B på åttende året nå, og på lørdag blir det alle de friskeste og diggeste klubblåtene i tillegg til bassmyke slowjams og kjærlig grinding.

2 etg:
People Love Music:
MAAST
MARTIN WOLD
*********
Kollektivet People Love Music har lenge gjort seg bemerket i Oslos yrende musikkscene. Gjengen er særdeles aktive i studio og har vært innom klubber som Seeds, CafeSør, Turkish og som fast innslag på Dattera Til Hagen.

MARTIN WOLD, tidligere kjent som Sprellemann, har i tillegg konseptet Disco Ducks med Sharkara på Seeds og sin egen kreative lekeplass “Poum Tchak” på Café Sør
Fyren har som dj sin særegne touch og flyt innen funky nudisco, snodige edits og melodisk house. I tillegg er han aktuell med lekne klubbhits i studio som popper ut om ikke lenge.

MAAST, tidligere kjent som Tiki er for tiden særdeles bussy i studio med “Maast LIVE” prosjektet som blander LIVE organisk musikk med masse herlige beats. Man kan omtale Maast´s musikalske stil som et slags futuristisk St.Germain. Prosjektet innvolverer sax, gitar samt resten av gjengen i People Love Music med Maast på beats, Sharkara på keys og kveldens dj-partner Martin Wold på trommer/perc.

SHARKARA
Denne gangen har PLM med seg dj Sharkara som for tiden jobber knallhardt i studio med Marius Sommerfeldt. Låtene som kommer er virkelig noe som kommer til å bli lagt merke til internasjonalt, så se opp for denne herremannen i tiden som kommer. Sharkara har tidligere spilt over hele oslo og er en av de få djene som behersker alt fra jazz til techno..

Les mer om People Love Music her:
www.peoplelovemusic.no

Legg til ekstern kalender…