⬆ TOR 27 MARS | NewKicksBooking pres. DOBBELTKONSERT: TELLEF RAABE + MARIA DUE

[Bilde]

TELLEF RAABE
**********
Tellef Raabe kan klassifiseres som en singer/songwriter innenfor det mørke folk-spekteret, men er også glad i elektronikk og storslagne harmonier. Tellefs to siste singler er produsert av Njål Paulsberg (Young Dreams, PYHUFNT ++), og remikset av artister som Pandreas. Med låta «kindred» ble Tellef Raabe kåret til Ukas Urørt i september, og singelen «stranger than the rest» hadde premiere på NRK Lydverket. Med seg har han et firemannsband kjent fra prosjekter som The New Wine og Advanced Language, og ryktet deres som liveband vokser stadig. De har blant annet spilt med britiske Daughter og på årets Trondheim Calling.

dusken.no/artikkel/23931/mu…

MARIA DUE
*******
”Past Potential Future Lover” er det andre albumet til Maria Due og ble sluppet på Desafinado Records 1. November. Maria Due prøver å finne ut av kjærligheten med en fot i bakhagen til Gainsbourg og en fot i Bergen. Subtilt humoristisk, nært og universelt, rytmisk, lett og melankolsk. Produsent for albumet er den genierklærte HP Gundersen, kjent fra kritikerroste utgivelser som hans egen ”The Last Hurrah”. Forrige gang Maria var i Bergen spilte hun inn ”Kissing in Public”, som kom ut i 2010. Albumet fikk gode kritikker og ble av p3 kalt ”Årets mest undervurderte album.” Hun er også aktuell på Stein Torleif Bjellas “Heim for å døy” og som filmmusikk til Eskil Vogts regidebut “Blind”.

«Som å ha med kjæresten hjem for første gang.» – Klassekampen, terningkast 5.

«Materialet, ikke minst tekstene, lukter solid håndverk. Detaljer i de rike komposisjonene stikker seg ut og hjelper dem å feste seg. Melodiene er medrivende og skiller seg fra den tradisjonelt melankolske nordiske popen.» – Aftenposten, terningkast 5.

«Hennes andre album er mykere og bare en anelse bittert, som en vellaget cortado.»
VG, terningkast 5.

www.mariadue.net.

Legg til ekstern kalender…