Utstillinger med Lina Viste Grønli, Atle Selnes Nielsen og Karl Hansen

Velkommen til utstillingsåpning torsdag 13. mars kl. 18-20!
Utstillingen står til og med 6. april.Lina Viste Grønli
TINGING

Lina Viste Grønli stiller ut i Overlyssalen. Utstillingen er et utvalg verk fra en større presentasjon av Viste Grønlis kunstnerskap på Kunsthall Stavanger i november 2013 satt sammen av kurator Hanne Mugaas og kunstneren selv. Utstillingen «Tinging» på Kunsthall Stavanger var en ambisiøs presentasjon av gamle og nye arbeider fra en produksjon med dyp forankring i språk og en dekonstruksjon av språket.

Sangeren og performancekunstneren Nils Bech vil opptre på åpningen av Lina Viste Grønlis utstilling.


Atle Selnes Nielsen
Komposisjon for tre lunger

Atle Selnes Nielsen arbeider innenfor feltet kinetisk lydbasert kunst. I vindussalen viser han en installasjon bestående av tre hoveddeler. Han forholder seg på samme tid både vemodig, humoristisk og eksistensielt til tematikken menneske – maskin – økologi. Installasjonen har et forløp som forteller en historie med mange ulike innfallsvinkler og assosiasjonsmuligheter.Karl Hansen
Karl Hansen stiller ut nye malerier og pasteller. Hansens bilder er gjenkjennelige med sine klare avgrensinger, og med farger som aldri er overlappende. Bildene er som et puslespill, hvor hver eneste form får komme til sin rett, samtidig som den innordner seg en helhet. Bildene på denne utstillingen gir oss likevel en annen og mer romlig dimensjon enn det vi har sett hos Hansen tidligere.
Legg til ekstern kalender…