Balkan Beat Party live: Bjonko & Copenhagen Chalgija (MK,DK) support: Oslo Balkan Band + Dj Prinsen Paulista

Image and video hosting by TinyPic

“Risky, etnisk og funky, uten kompromisser!” Tro mot sigøynerkulturen inviteres arbeidsfolk, kusker og kjøpmenn til helgefest i nabogården John Deet. Duften av sagflis og sterk vodka akkompagneres av den grenseløse Balkan og sør-østeuropeiske dansemusikken verden har ventet på i en overflod av kjip diskokultur.
Det blir en lidenskapelig og svett aften med klarinett, sax, trekkspill og trompeter!
BBP er energisk, hemningsløst og vanvittig moro! Møt opp og ta del i en klubb du antagelig vil bli glad i.

Live: BJONKO & COPENHAGEN CHALGIJA (MK,DK)
Dj Prinsen Paulista inviterer denne aften sine dansk/makedonske venner B&CC til et vidunderlig gjensyn!

Bjonko Stošiќ kommer fra en makedonsk musiker familie og konstelationen Balkan Beat Party Copenhagen Chalgija er en av Danmarks mest populære Balkan orkestre som har fått mye god omtale for både ep release " Majka Na Marika " fra 2013 for sine festlige liveopptredener . Under konserten på Råhuset i Vesterbro i løpet av våren 2013 fikk de fire stjerner i Gaffa og skrev blant annet at " mester klarinettisten Bjonko STOSIK kom hit med hans orkester og bestemmelser , alt i en dansende ecstasy , som var hjemlandet Makedonia verdig." bandet ble også nominert til en World Music Award 2013 for sin ep .
I dag orkesteret kalles ’ København Chalgija ’ ( København bymusikanter ) , og over tid har de spilt og samarbeidet med storheter som Zlatko Buric , Uffe Savery , Ivo Papazov , Esma Redzepova og orkestre som Fanfare Ciocarlia og Slaraffenland .

For more info: www.facebook.com/copenhagen.chalgija

★ Bjonko Stosic: Clarinet/Sax ★ Elina Todorova: Vocal ★ Ruhi Erdogan: Trumpets ★ Rasim Durakovic: Accordion ★ Chaher Murtada: Bass ★ Bjørn Heebøll: Drums

www.facebook.com/copenhagen…

SUPPORT: OSLO BALKAN BAND

Oslo Balkan Band er et fem/seks-manns band som spiller egenarrangert balkaninspirert folkemusikk. De byr på musikk med høy puls, skjeive rytmer og spennende klangflater! Et band vi forventer å høre mye til fremover!

Opa!

billetpris: 125 + bill.avgift.

Legg til ekstern kalender…