Festpremiere for Permafrost

[Bilde]

Norgespremieren på Permafrost nærmer seg med stormskritt! Permafrost Film ønsker i den anledning å invitere til festpremiere på Gimle kino.

Etter filmvisningen håper vi at du vil bli med å feire denne dagen sammen med oss, på BAR Bygdøy Allé. Vi gleder oss utrolig mye til å endelig kunne dele filmen med dere, og håper på å se dere alle der.

Om
Permafrost er en varm og tankevekkende film om virkelighetsflukt og evnen til å finne mot i håpløse situasjoner. Premiere 14.mars: bit.ly/1fuvPeP

Plottet
Synnøve har tilsynelatende alt: Bra jobb, en fremgangsrik kjæreste og en flott leilighet. Men bak den perfekte fasaden skjuler det seg et ensomt menneske. Hun står på stedet hvil i et forhold som er destruktivt, og ubehaget vokser langsomt i henne. En natt beslutter hun å stikke av, vekk fra kjæresten og vekk fra Oslo. Hennes eneste utvei er å reise hjem til Troms. Hun vil ta et oppgjør med det livet hun lever, men på veien møter hun utfordringer fra fortiden som viser seg å bli større enn de hun flyktet fra.

Legg til ekstern kalender…