Tobias Linden-Se & Vari Loves // SS: ROOM 101 - Drum&Bass presenterer: DJ LARGE (System Noise, Renegade Hardware, Outbreak)

[Bilde]

Main Room:

I hovedrommet denne lørdagen har vi besøk av Tobias Linden sm driver labelet Colourful Recordings i Stockholm. Etiketten har hatt en rekke fine vinyl utgivelser, og mr Linden er en dyktig produsent og ikke minst veldig stødig DJ. Han får besøk av Vari Loves som har gjort sine saker veldig bra det siste året. Hun vant Burn sin dj-knkurranse og fikk workshoptur til Ibiza i premie. Så med andre ord en duo med musikksmaken i orden denne lørdagen.

Sweat Shop:

Norges svetteste Drum&Bass klubbkveld braker løs igjen, denne gangen med celebert besøk av selveste DJ LARGE fra System Noise!

LARGE (Frode Rønning) er ingen ukjent figur i klubbscenen både i Norge og utenlands, og han har sammen med produksjonspartner Monkey gitt ut musikk på forskjellige plateselskap som legendariske Renegade Hardware, TEKDBZ, Outbreak og Coded. Som DJ er han en jævel bak platespillerne, teknisk dyktighet i kombinasjon av usedvanlig godt lynne. Synlig er han ihvertfall, han er over 2 meter høy… sånn ca).

Support er som vanlig Room 101’s residente DJ’s!

Line up:

// DJ LARGE
// DJ TECH
// DRUNKFUNK
// MIRA MARK

23:00 – 03:30 CC:100 ID: 23 Liste:[email protected]

web:

soundcloud.com/mrlarge
soundcloud.com/dj-tech-norway
soundcloud.com/miramark
myspace.com/trond_aa
thevilla.no

Legg til ekstern kalender…