Nasjonal Stemning 2.00 – En Nasjonalerotisk Klubb

[Bilde]

Velkommen til tidenes 17.mai fest på Rockefeller:

Nasjonal Stemning 2.00 – En Nasjonalerotisk Klubb:

Seksuell
Fuck Yeah! Fridays
BROEDRENEDAL
FEST
Girls From Last Night

Er du klar for et najonalromantisk bonanza i grunnlovens jubileumsår?

Etter fjorårets suksess med et utsolgt Rockefeller på selveste grunnlovsdagen kjører vi på med nok en Nasjonal Stemning – 2.0! Denne gangen med en enda råere line up, enda mer feststemning (det er tross alt et jubileumsår) og det beste av det beste innenfor Oslos klubbscene!

For når champagnefrokosten er unnagjort, Kir Royalene er behørig konsumert, Oppsal Janitsjar har spikra Olsenbandentemaet i hodet ditt og stivpynten har blitt litt rufsete i kantene er det bare å rette nesa mot Rockefeller for å danse 17. mai ut av den kollektive hukommelsen, som seg hør og bør. På programmet og bak spakene står noen av de fremste klubbkonseptene og arrangørene Oslo har å by på om dagen: Seksuell, Fuck Yeah! Fridays, Broedrenedal, FEST og Girls From Last Night.

Seksuell er kanskje Oslos skitneste og kåteste klubb og har en onsdag i måneden fått publikummet på Fisk og Vilt til og oppfører seg akkurat slik som får mødrene til de unge og vakre til å riste bekymret på hodet. Gutta bak Fuck Yeah! Fridays har i flere år brakt rock’n’rollen tilbake til dansegulvet og skinnjakkene ut av klesskapet. Broedrenedal har lenge fått svetten til å dryppe fra taket på Bushwick og leverer 90 talls bangers i kjent stil, alltid hip hop, alltid dansbart. FEST har for lengst erobret Oslos klubbscener og etablert seg som et av de mest populære klubbkonseptene i byen. Kanskje ikke så rart når det er selveste Harnes og Lilleng som står bak spakende. Girls From Last Night er kanskje byen nyeste tilskudd innenfor klubbscenen. Dog har de allerede rukket å ta Oslo med storm og har allerede fått Rockefeller til å koke over da de senest spilte på Natt&Dag sin Oslopris i februar. Bak konseptet står Youngstorgets 7 deiligste jenter fra kvelden før.

En kan med andre og forvent seg en smeltedigel av djs, musikk og svette når denne gjengen skaper klubbstemning i alle Rockefellers etasjer.

Vi åpner dørene opp til Leiligheten og takterrassen allerede klokken 18:00 og kjører på til flagget går ned. Alt selvfølgelig skreddersydd for et Oslo i stråleden sol og et feststemt 17. mai publikum! Grunnlovsdagen kommer nok aldri til helt å bli den samme, Eidsvollmenn kommer til å spinne i grava som kebabspyd i Torggata og vi skal ikke se bort fra at Dovre faller. Det er tross alt grunnlovsjubileum på toppen av kransekaka.

Vel møtt, og gratulerer med dagen!


Bill. kr. 125,-. + avg

18 år leg.

NB: Doors: 18.00 (Leiligheten) / 21.00 (Rockefeller)

Legg til ekstern kalender…