Impro Neuf spiller ImproSport. Vi redder mars med et Neuftastisk og impronerende show!

[Bilde]

ImproSport er et nytt konsept vi har mekka sjæl, og er improversjonen av fotballcup; en konkurranse om å bli den beste regissøren. Vi kaller det óg RegiCup, og cup er cup, ballen er rund og impro er jækla underholdende!

I ImproSport kjemper improvisatørene i Impro Neuf mot hverandre om og gå videre i cupen, og til slutt gjøre hattrick og bli CupMester.
CupMesteren regjerer i hvert fall i én måned, for da er det tid for neste ImproCup og mulig går vandrepokalen videre til en ny ImproSport-mester.

Fun fact; Selve ordet cup henviser til førstepremien, det vil si en pokal. Det er selvfølgelig et faktum vi ikke vil overse og CupMesteren premieres med den o’ store (billedlig sett i hvert fall) ImproSport-pokalen!

Vårt mål i Impro Neuf er å spre improglede, vakkerhet og generelt god stemning. Hvilken dag er bedre til det enn selveste lille-lørdag?!

Showet varer ca 1 time. Det koster 20,- for ikke-medlemmer, og er gratis for medlemmer av Det Norske Studentersamfund.
Billett kjøpes i Glassbaren, baren i første etasje på Chateau Neuf. Man kan dessverre ikke forhåndsbestille.

Vi spiller i Lillesalen. Den har gode stoler, bra scene og ikke minst; Den ligger i skjenkesonen, vegg i vegg med den hyggelige Bokcafeen, så her er det bare å ta med deilig drikke med på moroa.

ImproSport’erne i dagens show er:
Vebjørn Tveiterås
Julian Lindseth
Marthe Feiring
Chloé Steen
Johanne Hofseth

Kveldens konferansier og hoveddommer er Andreas Berge.

For den ihuga supporter, som vil vite litt mer om reglene i forkant, har du her litt mer info så du vet når du skal rope «Ut med dommeren inn med kua» eller legge inn formell protest;

I ImproSport setter regissørene opp scenene de mener vil bli de aller beste. De andre improvisatørene spiller ut regissørens ønsker, men det er regissøren selv som tar skylden, eller æren, for hvordan scenen blir.
Underveis får publikum lov til å ikke bare kose seg glugg, men óg sammen med hoveddommer være med og bestemme hvem som går videre i cupen.
Som en ekte cup er det snakk om direkte utslagning, så blant annet hands, offside og takling gir rødt kort, og regissøren blir satt på benken og er ute av cup’en.
Hattrick og goal gir grønt kort, og regissøren er med videre til neste cuprunde.
Vi kjører 60-minutters femmercup, uten pause.

Legg til ekstern kalender…