657 Vitamin

Temaet 26.mars er “Samarbeid- den nye formen for konkurranse”

Det er utrolig hva man kan få til hvis man er villig til å åpne for samarbeid og jobbe mot felles mål og ønske om verdiskapning.

For 3 år siden møtte Strategiselskapet Maskinen en engasjert gjeng med produktdesignere i Pivot. De samlet seg rundt drømmen om å lansere en helnorsk truge med navnet Fimbulvetr. Kort etter lanseringen i høst, har Fimbulvetr vunnet en internasjonal innovasjonspris og blitt et favoritt blant verdens snowboardelite. Ketil Løkke, forteller om hvordan samarbeid, evnen til å inkludere andre, samt tørre å være åpne, kan bidra til å realisere din neste store idé!

Einar Kleppe Holthe og Peppe Trulsen kjøpte, i 2008, Kaffefuglen, en perle av en kaffebutikk, med originalt interiør fra 1963. De omdøpte butikken til Fuglen, og gjorde den om til en kaffebar og bruktbutikk med møbler- og designobjekter. Fuglen har siden vært på en fantastisk reise, mye takket være deres evne til å skape en gjestfri atmosfære i et lokale med gjennomført skandinavisk design. De samarbeider blant annet med Gutta på Haugen og Emergence.

Program:
08.30- Kaffe og sunn frokost i Hallen
08.45- Maskinen
09.30- EInar Kleppe Holthe
10.00- Vi starter arbeidsdagen – fulle av inspirasjon og ny energi

Legg til ekstern kalender…