Intuitive People - Beyond Speech

Josefine Viseklubb onsdag 19.mars fra ca kl 22

Studenter ved NMH, Intuitive People, i faget Improvisasjonsabasert Samtidsmusikk, kommer fra mange musikalske ståsteder og studerer siste del av bachelor eller master. De har valgt faget, som handler om å få en sterkere bevisstgjøring rundt egen kunstnerisk agenda, og de spiller alt fra bluegrass, samtidsmusikk, impro, pop, rock, klassisk, jazz, folkemusikketc.. Faget ble laget av Rolf-Erik Nystrøm og Håkon Thelin på oppfordring fra Ivar Frounberg og Knut Guettler for 8 år side, og mange av de tidligere studentene er noen av Norges mest profilerte utøvere innen mange sjangre .

På konserten vil de være ca. 15 stykker. I år har vi hatt fokus på tekst til musikk og vice versa.

Selv om de er studenter er mange av dem er profesjonelle i uttrykket, og selve seansen vil vare ca. 1 time. De spiller alt fra trommer, kontrabass, stemme, tangenter, strykeinstrumenter, banjo, gitar, harpe og akkordion, og er fra Japan, Norge, Italia, Canada, Finland, Sverige og Danmark.

JOAKIM HEIBOE DRums NOR
LUCA PIGNATA ACcordion ITA
LAURA ELLESTAD HArdanger fiddle CAN
NATALI GARNER VOice NOR
AYUMI TANAKA PIano JAP
TARJEI LIENIG PIano NOR
JONATHAN SEEST BAss DEN
MAGNUS WIIK BAnjo NOR
JON BRODAL HArdanger fiddle NOR
KNUT OLAV SANDVIK BAss NOR
ANDREAS WINDHAGEN DRums NOR
JOHAN NORDH DRums SWE
SIGRID JORE SOng NOR
KATRI TIKKA HArp FIN
ØYSTEIN FIGENSCHOU BAss NOR
ODDRUN JONSDOTTIR GUitar NOR
HÅKON THELIN BAss NOR
ROLF-ERIK NYSTRØM SAx NOR

www.facebook.com#!/events/5…

Før dette vil Foss vgs musikklinje presentere Dypdykk i Prøysen fra kl 20
I anledning Prøysens 100-årsjubileum ønsker 3. klasses sangelever fra Foss VgS å lage et lite Prøysen-univers med kjente, kjære og kanskje noen ukjente sanger! Sanger som også undommen av i dag setter pris på og som fremføres med et friskt pust. Fjorårets Fosstival bød på en sangkavalkade med norske sanger, og det ga mersmak. Nå er det kun Prøysens sanger elevene tar et dypdykk ned i. Velkommen og ta med deg sangstemmen!

josefinevise.no

Billetter 100,- / 50,-

Legg til ekstern kalender…