Business Boot Camp med Lean business

Hvem er seminaret for?
Seminaret er for deg som jobber i kreative næringer – og har som ambisjon å leve av kunsten din.

Målsetting for bootcampen:
I løpet av samlingen skal du utarbeide din egen forretningsplan for 2014-2015 etter Lean Business metoden. Du lærer også hvordan du etterpå kan styre bedriften din etter planen du har lagd.

Bok og Planleggingsverktøy:
Alle deltagerne får boken ”Lean Business – forretningsplanlegging trinn for trinn”, som er pensum for samlingen. Forretningsplanene utvikles i Lean Business’ elektroniske Business Development Solution (BDS). Deltagerne får mulighet til coaching i metoden i perioden etter samlingen.

Hva sier tidligere deltakere?
“Ved hjelp av Business Bootcamp klarte jeg å samle løse tanker og ideer til en målrettet strategi for selskapet mitt. Dette har vært til stor hjelp når jeg har laget forretningsplaner i ettertid.”
Bjarte S Hansen, Henchman & Goon

“Business Bootcamp er den absolutt mest effektive oppvåkningsprosessen jeg har hatt i forhold til min egen forretning.”
Fredrik Saroea, Datarock

Om kurslederne:
Yngve Dahle er siviløkonom fra NHH og har også studert statsvitenskap. Han har jobbet 6 år i bank og forsikring, bl.a. som markedsirektør i Gjensidige. Deretter har han ledet teknologiselskaper i inn- og utland i 14 år. Yngve er partner i Televenture og høyskolelektor II ved Markedshøyskolen i Oslo.

Simen Herning er daglig leder for ACT Entertainment AS, og har tidligere gjennomgått Lean Business Boot Camp, og bruker verktøyet i daglig drift i sitt firma. Han har tidligere jobbet i bl.a. Spoon Train AS og Norsk Rockforbund, og er en mye brukt foredragsholder og prosessleder for det norske musikklivet.

Legg til ekstern kalender…